Apple

Aplikácia EKG sa na Apple Watch nezobrazuje (región INDIA)

Aplikácia EKG sa na Apple Watch nezobrazuje (región INDIA)
  1. Ako opravíte aplikáciu EKG nie je vo vašom regióne k dispozícii?
  2. Prečo nemám na svojich hodinkách Apple Watch aplikáciu EKG?
  3. Ktoré krajiny podporujú Apple Watch EKG?
  4. Je EKG k dispozícii v Indii?
  5. Kde je aplikácia EKG?
  6. Ako používať hodinky Apple mimo USA na EKG?
  7. Odstránil Apple aplikáciu EKG?
  8. Ako vyzerá ikona aplikácie EKG?
  9. Môžu Apple Watch zistiť búšenie srdca??
  10. Môžu hodinky Apple merať krvný tlak?
  11. Je Apple Watch EKG k dispozícii v Saudskej Arábii?

Ako opravíte aplikáciu EKG nie je vo vašom regióne k dispozícii?

Ak je región nastavený na U.S., funkcia EKG bude aktívna. Ak nie je, nebude to fungovať. Ak chcete povoliť EKG kdekoľvek, stačí prejsť do aplikácie Nastavenia a zmeniť región. Nájdete to v časti Všeobecné, potom Jazyk & Kraj, potom kraj.

Prečo nemám na svojich hodinkách Apple Watch aplikáciu EKG?

Ak aplikáciu na svojich Apple Watch stále nevidíte, otvorte na iPhone aplikáciu Watch a klepnite na Srdce. V sekcii EKG klepnutím na Inštalovať nainštalujete aplikáciu EKG. Aplikácia EKG nie je k dispozícii vo všetkých krajinách alebo regiónoch.

Ktoré krajiny podporujú Apple Watch EKG?

Pokiaľ ide o krajiny, v ktorých je funkcia EKG k dispozícii, poznámky k vydaniu spoločnosti Apple naznačujú, že bude zverejnená v Rakúsku, Belgicku, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, Nemecku, Grécku, Guame, Hongkongu, Maďarsku, Írsku, Taliansku, Luxembursku, Holandsku, Nórsku. , Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Spojené kráľovstvo, USA a USA ...

Je EKG k dispozícii v Indii?

Spoločnosť Apple teraz aktivovala detekciu EKG a detekciu nepravidelného srdcového rytmu na použitie v Indii. Funkcia EKG bude fungovať na hodinkách Apple Watch Series 4 a 5, zatiaľ čo detekcia nepravidelného srdcového rytmu je na hodinkách od série 1, pretože majú optické snímače srdca.

Kde je aplikácia EKG?

Aplikácia EKG sa nachádza na Apple Watch, kde sú umiestnené aj ďalšie nainštalované aplikácie. Ak ho chcete nastaviť, musíte najskôr vo svojom iPhone otvoriť aplikáciu Zdravie. Otvorte na svojom iPhone aplikáciu Zdravie.

Ako používať hodinky Apple mimo USA na EKG?

Ako povoliť funkciu EKG Apple Watch v ktorejkoľvek krajine

  1. Najskôr zrušte párovanie svojich Apple Watch s iPhonom.
  2. Ďalej si stiahnite a pomocou aplikácie iMazing vytvorte šifrovanú zálohu svojho iPhone. ...
  3. Po vytvorení zálohy musíte upraviť novovytvorenú zálohu v aplikácii iMazing.

Odstránil Apple aplikáciu EKG?

S pozdravom. Ahoj DonRonito, ďakujeme, že používaš komunity podpory Apple! Odstránili ste aplikáciu EKG z hodiniek Apple Watch, ale nemôžete ju nájsť v App Store a znova ju nainštalovať.

Ako vyzerá ikona aplikácie EKG?

Po dokončení nastavenia vyhľadajte ikonu aplikácie EKG v mriežke aplikácií vašich hodiniek. Je to biely kruh s červenou čiarou, ktorý vyzerá podobne ako čítanie srdcového rytmu; klepnite na ňu.

Môžu Apple Watch zistiť búšenie srdca??

Zákazníci Apple Watch majú prístup k dvom softvérom ako funkciám zdravotníckych prístrojov na detekciu srdcových arytmií, ako je napríklad fibrilácia predsiení (AFib): funkcia nepravidelného rytmu (IRNF) a aplikácia EKG.

Môžu hodinky Apple merať krvný tlak?

Apple Watch 6 dokážu čítať hladinu kyslíka v krvi a kontrolovať váš srdcový rytmus a srdcovú frekvenciu. Najnovšie inteligentné hodinky Samsung Galaxy, Galaxy Watch3 a Galaxy Watch Active2, môžu monitorovať váš krvný tlak po kalibrácii pomocou tradičnej manžety na meranie tlaku.

Je Apple Watch EKG k dispozícii v Saudskej Arábii?

Aplikácia EKG na hodinkách Apple Watch Series 4 a novších bude k dispozícii v Saudskej Arábii v najbližšej aktualizácii softvéru pre iOS 13.5 a watchOS 6.2. ... „S uvedením týchto srdcových funkcií robia Apple Watch ďalší krok v posilňovaní informácií o ich zdraví.“

Problém so zvukom na druhom zariadení pri pripojení k Macbooku cez Bluetooth slúchadlá
Prečo sú moje Bluetooth slúchadlá poškodené? Prečo moje Bluetooth slúchadlá znejú tlmene ako Mac? Môžete počúvať dve Bluetooth slúchadlá súčasne Mac? ...
iPhone funguje na prehrávanie hudby s Bluetooth v aute, ale nefunguje pre telefonické hovory
Prečo Bluetooth v mojom aute funguje iba na hovory? Prečo nepočujem svoje telefónne hovory v aute? Ako uskutočňujem telefónne hovory cez reproduktory ...
Ako opraviť problémy s Bluetooth v Cataline 10.15.4?
Ako opravím problém s MacOS Catalina Bluetooth? Ako môžem opraviť odpojenie Bluetooth na mojom Macbooku Pro? Ako resetujem Bluetooth na počítači Mac? ...