Apple

Je možné, aby boli moje dva AppleID spojené s rôznymi službami?

Je možné, aby boli moje dva AppleID spojené s rôznymi službami?

Odporúčame vám používať rovnaké Apple ID pre všetky služby Apple na vašom zariadení - vrátane iTunes & Obchody s aplikáciami a iCloud. Používanie viacerých Apple ID môže byť mätúce a spôsobiť problémy s prístupom k zakúpenému obsahu alebo s používaním niektorých služieb. Ak máte viac Apple ID, nemôžete ich zlúčiť.

  1. Čo ak mám dve Apple ID?
  2. Je možné zlúčiť dve Apple ID?
  3. Ako oddeľujete účty iTunes?
  4. Ako oddelím účty iCloud?

Čo ak mám dve Apple ID?

Môžete mať dva Apple ID priradené k dvom rôznym službám (t. J.e. jeden pre iCloud a jeden pre iTunes a App Store) môžete mať aj predchádzajúce nákupy autorizované pre staré Apple ID, ktoré môžu dostávať náhodné vyskakovacie okná na prihlásenie do starého Apple ID alebo Apple ID priateľa.

Je možné zlúčiť dve Apple ID?

Apple ID nie je možné zlúčiť. Odteraz by ste mali používať svoje preferované Apple ID, ale k zakúpeným položkám, ako je hudba, filmy alebo softvér, máte stále prístup pomocou svojich ďalších Apple ID. Ak vás zaujíma, ako súvisí používanie viacerých Apple ID s iCloudom, prečítajte si Apple ID a iCloud.

Ako oddeľujete účty iTunes?

Prihláste sa pomocou iného Apple ID a vytvorte si nový účet. Vyberte, Zlúčiť, a nahrajte svoje údaje. Ak už máte samostatné účty, môžete prejsť na icloud.sk a vymažte údaje druhej osoby z vášho účtu.

Ako oddelím účty iCloud?

Ako zmeniť účet iCloud na vašom iPhone

  1. Otvorte aplikáciu Nastavenia.
  2. Hore klepnite na svoje meno.
  3. Posuňte sa nadol na spodok ďalšej obrazovky a klepnite na „Odhlásiť sa.„
  4. Vyberte možnosť „Odhlásiť sa z iCloudu.„Z iCloudu sa môžete odhlásiť priamo zo svojej stránky Apple ID. Laura McCamy / Business Insider.
  5. Pred odhlásením sa zobrazí výzva na druhé klepnutie na Odhlásiť sa.

Zobraziť MAC adresy miestnych zariadení Bluetooth, ku ktorým som sa nikdy nepripojil
Ako naskenujem svoju Bluetooth MAC adresu? Zabezpečte, aby všetky zariadenia Bluetooth mali adresu MAC? Dajú sa sledovať prenosy Bluetooth? Ako zistím...
Existuje spôsob, ako vynútiť AAC na bluetooth slúchadlá?
Pripojte slúchadlá Bluetooth k počítaču Mac a začnite prehrávať zvuk. Podržte stlačený kláves Option a kliknite na ikonu Bluetooth na paneli s ponukam...
Catalina Rušivé zvuky slúchadiel Blutooth
Prečo znejú moje slúchadlá Bluetooth na Macu čudne? Prečo sú slúchadlá Bluetooth rušené? Prečo moje bezdrôtové slúchadlá vydávajú čudný zvuk? Prečo mô...