Apple

Prístup k účtu Apple ID

Prístup k účtu Apple ID

Prihláste sa na počítači Mac Vyberte ponuku Apple  > Predvoľby systému. Kliknite na tlačidlo Prihlásiť sa. Zadajte svoje Apple ID a heslo. Ak sa zobrazí výzva, dokončite prihlásenie pomocou šesťmiestneho verifikačného kódu odoslaného na dôveryhodné zariadenie alebo telefónneho čísla.

  1. K čomu poskytuje Apple ID prístup?
  2. Ako skontrolujem svoju históriu prihlásenia Apple ID?
  3. Môže byť Apple ID hacknuté?
  4. Dostanete upozornenie, keď sa niekto prihlási do vášho Apple ID?
  5. Môžem použiť Gmail pre Apple ID?
  6. Môžem sa prihlásiť na svoj účet Apple online?
  7. Prečo sa moje Apple ID používa niekde inde?
  8. Čo je moje Apple ID a heslo?
  9. Čo môže hacker urobiť s vašim Apple ID?
  10. Upozorňuje vás Apple na podozrivú aktivitu?
  11. Ako zistím, kto používa moje Apple ID?

K čomu poskytuje Apple ID prístup?

Vaše Apple ID je účet, ktorý používate na prístup k službám Apple, ako sú App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime a ďalších. Zahŕňa e-mailovú adresu a heslo, ktoré používate na prihlásenie, ako aj všetky kontaktné, platobné a bezpečnostné podrobnosti, ktoré používate v službách Apple.

Ako skontrolujem svoju históriu prihlásenia Apple ID?

Ako ste spomenuli, na Appleid vidíte, kto je prihlásený pomocou vášho Apple ID.jablko.com. Kliknutím na zariadenie a výberom možnosti Odstrániť ho môžete odhlásiť zo svojho AppleID. Posledné zálohovanie zariadenia na iCloud môžete zobraziť pomocou svojho Apple ID na iCloudu.com > nastavenie.

Môže byť Apple ID hacknuté?

Áno, hackeri by mohli mať vaše Apple ID, ale príliš sa nestresujte.

Dostanete upozornenie, keď sa niekto prihlási do vášho Apple ID?

Apple pridal do iCloudu novú vrstvu zabezpečenia, ktorá upozorňuje používateľov, keď sa niekto prihlási do iCloudu.com pomocou svojej e-mailovej adresy a hesla. Je to podobné ako s e-mailami, ktoré Apple odosiela, keď nakupujete na novom zariadení prvýkrát. ...

Môžem použiť Gmail pre Apple ID?

Od dnešného dňa môžete svoje Apple ID zmeniť z e-mailovej služby tretej strany, ako je Gmail alebo Yahoo, na doménu Apple .. ... Spoločnosť vysvetľuje, že ak je vaše Apple ID momentálne spojené s e-mailovou adresou Gmail alebo Yahoo, môžete teraz prejsť na @ iCloud.com, @me.com, alebo @mac.com účet.

Môžem sa prihlásiť na svoj účet Apple online?

Prihlásenie pomocou Apple môžete tiež použiť v zúčastnených aplikáciách a weboch na webe a na iných platformách, ako sú Android alebo Windows. Klepnite na tlačidlo Prihlásiť sa pomocou Apple na zúčastnenej aplikácii alebo webe. Keď uvidíte zabezpečenú webovú stránku hostenú spoločnosťou Apple, zadajte svoje Apple ID a heslo.

Prečo sa moje Apple ID používa niekde inde?

To znamená, že vaše Apple ID môže používať niekto iný. Podľa týchto pokynov môžete zo svojho účtu odstrániť všetky neznáme zariadenia a potom zmeniť heslo.

Čo je moje Apple ID a heslo?

Vyberte ponuku Apple  > Predvoľby systému, potom kliknite na Apple ID. Kliknite na položku Heslo & Bezpečnosť. Ak sa zobrazí výzva na zadanie hesla k Apple ID, kliknite na „Zabudnuté Apple ID alebo heslo“ a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Posledné kroky môžete preskočiť nižšie.

Čo môže hacker urobiť s vašim Apple ID?

Napríklad s prístupom k vášmu Apple ID môže hacker sledovať vašu polohu, vzdialene vymazať všetky vaše zariadenia, zachytiť vaše správy iMessages, SMS správy a dokonca aj hovory FaceTime, prípadne resetovať ďalšie heslá a získať prístup takmer ku všetkému, čo je uložené na vašom iCloude Zálohy vrátane histórie hovorov, prehliadania webu ...

Upozorňuje vás Apple na podozrivú aktivitu?

Pre informáciu, spoločnosť Apple vám nikdy nebude volať, aby vás upozornila na podozrivú aktivitu. Spoločnosť Apple vám v skutočnosti nebude z nijakého dôvodu volať - pokiaľ najskôr nepožiadate o hovor. Takéto podvody na telefónoch sú tiež známe ako vishing.

Ako zistím, kto používa moje Apple ID?

V sekcii Zariadenia na stránke účtu Apple ID môžete vidieť zariadenia, ku ktorým ste momentálne prihlásení pomocou svojho Apple ID:

  1. Prihláste sa na stránku svojho účtu Apple ID, * potom prejdite na Zariadenia.
  2. Ak svoje zariadenia nevidíte hneď, kliknite na Zobraziť podrobnosti a odpovedzte na svoje bezpečnostné otázky.

Bluetooth sa nedá vypnúť [zatvorené]
Ako vynútim vypnutie Bluetooth? Prečo nemôžem vypnúť Bluetooth? Prečo sa Bluetooth nevypne na Macu? Ako prinútim môj Mac, aby ukončil Bluetooth? Prečo...
Ako sa pripojím k ikone Bluetooth v predvoľbách alebo aplikáciách
Ako povolím povolenie Bluetooth? Ako zapnem Bluetooth na počítači Mac? Ako nájdem zariadenia Bluetooth na počítači Mac? Prečo môj Mac nedovolí zapnúť ...
Ako zabrániť automatickému pripojeniu notebooku k reproduktoru Bluetooth?
Zakázať automatické pripojenie Bluetooth Vyberte možnosť Štart > nastavenie > Zariadenia > Bluetooth & iné zariadenia. Vyberte spárované ...