Apple

Apple ID si nikdy nepamätá

Apple ID si nikdy nepamätá
  1. Prečo sa stále hovorí, že Apple ID už existuje?
  2. Pamätám si moje Apple ID?
  3. Čo sa stane, ak niekto pozná vaše Apple ID?
  4. Čo robiť, ak moje Apple ID už neexistuje?
  5. Prečo má moje Apple ID dva rôzne e-maily?
  6. Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID?
  7. Ako môžem odomknúť svoje Apple ID bez e-mailových alebo bezpečnostných otázok?
  8. Je vaše Apple ID váš e-mail??
  9. Čo je moje Apple ID a heslo?
  10. Upozorňuje vás Apple na podozrivú aktivitu?
  11. Môže byť Apple ID hacknuté?
  12. Môžete sa prihlásiť do niekoho Apple ID bez toho, aby o tom vedel?

Prečo sa stále hovorí, že Apple ID už existuje?

Otázka: Otázka: Apple ID už zjavne existuje

Odpoveď: Odpoveď: Zdá sa, že e-mailová adresa sa už v určitej fáze používala pre Apple ID alebo ako záchranná e-mailová adresa, aj keď bola nedávno zmenená. Vymazanie môže trvať niekoľko dní.

Pamätám si moje Apple ID?

Prejdite na stránku svojho účtu Apple ID a kliknite na položku Zabudli ste Apple ID alebo heslo. Keď sa zobrazí výzva na zadanie vášho Apple ID, kliknite na „Vyhľadať."Zadajte svoje meno, priezvisko a e-mailovú adresu. Ak zadáte nesprávnu e-mailovú adresu, môžete to skúsiť znova s ​​inou.

Čo sa stane, ak niekto pozná vaše Apple ID?

Áno, ak niekto pozná vaše Apple ID / heslo, môže si na zariadení aktivovať službu iMessage & pošlite také pomocou vášho ID. Zakaždým, keď je služba iMessage v zariadení aktivovaná, dostanete od spoločnosti Apple upozornenie, ktoré vás o tom informuje. Ak máte podozrenie, že niekto pozná vaše Apple ID / heslo, mali by ste si zmeniť heslo.

Čo robiť, ak moje Apple ID už neexistuje?

Ak ste neaktivovali staré ID, nevymazali staré ID alebo nevytvorili nové ID zmenou e-mailovej adresy na starom ID, kontaktujte podporu Apple ID. Kontaktné informácie nájdete v článkoch podpory Apple nižšie. Apple ID - oficiálna podpora spoločnosti Apple.

Prečo má moje Apple ID dva rôzne e-maily?

Mohla to byť bezplatná aplikácia, ale je uzamknutá na ID, ktoré sa použilo na jej stiahnutie. Jediným spôsobom, ako zbaviť zariadenie aktualizácie zobrazujúcej druhé ID, je odstrániť príslušné aplikácie. Ak ich chcete naďalej používať, stiahnite si ich s aktuálnym ID, aby ste problém napravili.

Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID?

Názov svojej Apple ID však nebudete môcť zmeniť z e-mailovej adresy tretej strany, ktorú ste použili pri registrácii na svoju novo vytvorenú e-mailovú adresu iCloud. Názov vášho Apple ID je možné zmeniť iba na iný e-mail tretej strany, ktorý iný Apple ID ešte nepoužíva.

Ako môžem odomknúť svoje Apple ID bez e-mailových alebo bezpečnostných otázok?

Ak ste zabudli odpovede na svoje bezpečnostné otázky týkajúce sa Apple ID

  1. Choď na iforgot.jablko.com.
  2. Zadajte svoje Apple ID a potom vyberte Pokračovať.
  3. Vyberte možnosť na resetovanie bezpečnostných otázok a potom vyberte Pokračovať.
  4. Zadajte svoje heslo Apple ID a potom vyberte Pokračovať.
  5. Podľa pokynov na obrazovke overte svoju totožnosť.

Je vaše Apple ID váš e-mail??

Pri vytváraní Apple ID zadáte e-mailovú adresu. Táto e-mailová adresa je vaše Apple ID a používateľské meno, ktoré používate na prihlásenie do služieb Apple, ako sú Apple Music a iCloud. Je to tiež kontaktná e-mailová adresa pre váš účet. Nezabudnite pravidelne kontrolovať svoju e-mailovú adresu.

Čo je moje Apple ID a heslo?

Prejdite na stránku svojho účtu Apple ID a kliknite na „Zabudli ste Apple ID alebo heslo.„Zadajte svoje Apple ID, vyberte možnosť na obnovenie hesla a potom vyberte Pokračovať. Zabudli ste svoje Apple ID? Vyberte dôveryhodné zariadenie.* Zašleme vášmu zariadeniu verifikačný kód.

Upozorňuje vás Apple na podozrivú aktivitu?

Pre informáciu, spoločnosť Apple vám nikdy nebude volať, aby vás upozornila na podozrivú aktivitu. Spoločnosť Apple vám v skutočnosti nebude z nijakého dôvodu volať - pokiaľ najskôr nepožiadate o hovor. Takéto podvody na telefónoch sú tiež známe ako vishing.

Môže byť Apple ID hacknuté?

Áno, hackeri by mohli mať vaše Apple ID, ale príliš sa nestresujte.

Môžete sa prihlásiť do niekoho Apple ID bez toho, aby o tom vedel?

Ak má niekto moje Apple ID a prihlási sa doň, všimne si ma Apple? Krátka odpoveď je: Áno! ... Iba ak má niekto vaše Apple ID a heslo, prístup do vášho zariadenia, ktoré prijíma overovací kód (ak ste nastavili 2FA), a do zariadenia, ktoré ste predtým prihlásili, sa môže prihlásiť do vášho iCloudu bez vášho vedomia.

Počet cyklov MacBooku Pro
Čo je dobrý počet cyklov pre MacBook Pro? Aký je dobrý počet cyklov batérie? Aký je dobrý počet cyklov batérie pre MacBook? Čo znamená počet cyklov pr...
Problém so zvukom na druhom zariadení pri pripojení k Macbooku cez Bluetooth slúchadlá
Prečo sú moje Bluetooth slúchadlá poškodené? Prečo moje Bluetooth slúchadlá znejú tlmene ako Mac? Môžete počúvať dve Bluetooth slúchadlá súčasne Mac? ...
Bluetooth sa nedá vypnúť [zatvorené]
Ako vynútim vypnutie Bluetooth? Prečo nemôžem vypnúť Bluetooth? Prečo sa Bluetooth nevypne na Macu? Ako prinútim môj Mac, aby ukončil Bluetooth? Prečo...