Apple

Apple Watch po spustení blednú na čierno

Apple Watch po spustení blednú na čierno

Ak ste hodinky nabíjali v súlade s pokynmi na nabíjanie (pozri odkaz nižšie), ale stále máte čiernu obrazovku aj po stlačení a podržaní bočného tlačidla, skúste hodinky reštartovať silou: stlačte a podržte bočné tlačidlo aj Digital Crown asi 10 sekúnd, kým neuvidíte logo Apple.

  1. Čo robíte, keď vaše hodinky Apple Watch stmavnú?
  2. Ako resetujem svoje Apple Watch?
  3. Ako prepnete hodinky Apple do nočného režimu?
  4. Ako reštartujete Apple Watch?
  5. Ako resetujem svoje murované Apple Watch?
  6. Čo robiť, ak moje hodinky Apple Watch nevynútia reštart?
  7. Ako opravím svoje hodinky s mŕtvym jablkom?
  8. Ako opravím nereagujúcu obrazovku Apple Watch?

Čo robíte, keď vaše Apple Watch stmavnú?

Ak ste hodinky nabíjali v súlade s pokynmi na nabíjanie (pozri odkaz nižšie), ale stále máte čiernu obrazovku aj po stlačení a podržaní bočného tlačidla, skúste hodinky reštartovať silou: stlačte a podržte bočné tlačidlo aj Digital Crown asi 10 sekúnd, kým neuvidíte logo Apple.

Ako resetujem svoje Apple Watch?

Na hodinkách Apple Watch klepnite na Nastavenia > Všeobecné > Resetovať > Vymazať všetok obsah a nastavenia. Ak sa zobrazí výzva, zadajte svoje heslo. V prípade modelov GPS + Cellular si vyberte, či chcete zachovať alebo odstrániť svoj mobilný plán. Ak chcete svoje Apple Watch a iPhone spárovať znova, zachovajte svoj plán.

Ako prepnete hodinky Apple do nočného režimu?

Ako manuálne ovládať režim spánku na Apple Watch. Rovnako ako na ‌iPhone‌, aj na Apple Watch môžete zapínať a vypínať režim spánku vyvolaním Ovládacieho centra zo spodnej časti obrazovky. Ak je na vašich hodinkách Apple Watch aktívny režim spánku, otáčajte kolieskom Digital Crown, kým sa na obrazovke nezobrazí váš normálny ciferník.

Ako reštartujete Apple Watch?

Ak chcete vynútiť reštartovanie hodiniek Apple Watch, stlačte a podržte bočné tlačidlo a korunku Digital Crown aspoň na 10 sekúnd, potom obe tlačidlá uvoľnite, keď sa zobrazí logo Apple.

Ako resetujem svoje murované Apple Watch?

Postupujte podľa krokov uvedených nižšie a zistite, či vám to bude vyhovovať:

  1. Vynútené reštartovanie hodiniek vynútite podržaním digitálnej korunky a bočného tlačidla, kým sa nezobrazí logo Apple.
  2. Násilne sa dotknite obrazovky pomocou prístupového kódu.
  3. Vyberte možnosť Obnovenie výrobných nastavení.
  4. Opravte hodinky na iPhone (môže to trvať niekoľko pokusov)
  5. Obnoviť zo zálohy na iPhone (malo by sa načítať watchOS 4)

Čo robiť, ak moje hodinky Apple Watch nevynútia reštart?

Ak nemôžete hodinky Apple Watch vypnúť alebo problém pretrváva, bude pravdepodobne potrebné prinútiť Apple Watch, aby sa reštartovali. Urobte to, iba ak sa vám nedarí reštartovať hodinky Apple Watch. Ak chcete vynútiť reštart, podržte bočné tlačidlo a korunku Digital Crown súčasne aspoň na desať sekúnd, kým sa nezobrazí logo Apple.

Ako opravím svoje mŕtve hodinky s jablkami?

Vykonajte silový reštart

Stlačte a podržte dve tlačidlá (väčšie, kruhové tlačidlo Digital Crown a menšie podlhovasté bočné tlačidlo) súčasne na 10 až 15 sekúnd. Po zobrazení loga Apple uvoľnite tlačidlá a počkajte ďalších pár sekúnd. Keď sa hodinky znova zapnú, mali by opäť fungovať hladko.

Ako opravím nereagujúcu obrazovku Apple Watch?

Ak chcete svoje Apple Watch resetovať úplne, jednoducho stlačte a asi 10 sekúnd podržte korunku Digital Crown a bočné tlačidlo. Po približne 5 sekundách obrazovka zhasne, ale stále držte tlačidlá. Neuvoľňujte ich, kým na obrazovke hodiniek neuvidíte logo Apple.

Je známy problém s občasným reštartom MacBookov a Bluetooth?
Prečo sa Bluetooth v Macu stále odpojuje? Prečo sa Bluetooth stále odpojuje? Ako viete, že váš Macbook zomiera?? Ako opravím problém s MacOS Catalina ...
Bluetooth Explorer odstránený z Xcode Tools v 12.X?
Kde je Bluetooth Explorer v systéme Mac? Čo je Bluetooth Explorer pre Mac? Ako sa používa Bluetooth v programe Explorer? Podporuje Apple BLE? Ako môže...
Ako zistím verziu Bluetooth, ktorú môj iPhone podporuje?
Prejdením prstom po iPhone otvorte Control Center. Potom skontrolujte, či sú zapnuté Wi-Fi a Bluetooth. ... Povoľte vo svojom telefóne Bluetooth. Choď...