Philips

Môžem žiarovku Philips Hue White Ambiance B27 pre sadu Apples Home Kit použiť s každou výbojkou?

Môžem žiarovku Philips Hue White Ambiance B27 pre sadu Apples Home Kit použiť s každou výbojkou?
  1. Nechajte žiarovky Philips hue pracovať so všetkými žiarovkami?
  2. Aký je rozdiel medzi bielou farbou a odtieňom Philips?
  3. Aký jasný je Philips hue e27?
  4. Aké žiarovky môžete použiť s Philips Hue?
  5. Môžete použiť žiarovku Philips hue bez mostíka?
  6. Aký je rozdiel medzi odtieňom Philips 2. a 3. generácie?
  7. Prečo sú žiarovky Philips hue také drahé?
  8. Zmení farbu bielych žiaroviek Philips??
  9. Vyrába spoločnosť Philips hue 100-wattovú žiarovku?
  10. Stojí Philips hue za to?
  11. Ktoré svetlo odtieňa je najjasnejšie?
  12. Je žiarovka Philips hue??

Nechajte žiarovky Philips hue pracovať so všetkými žiarovkami?

Žiarovky Hue sú ako bežné žiarovky - zaskrutkujú sa do takmer všetkých svietidiel alebo žiaroviek vo vašej domácnosti. Dobrou správou je, že žiarovky je možné zaskrutkovať v rôznych veľkostiach a tvaroch. V USA si môžete pre svoje reflektory vyzdvihnúť žiarovky A21, E26, E12, BR30 a PAR16 a žiarovky GU10.

Aký je rozdiel medzi bielou farbou a odtieňom Philips?

Aký je rozdiel medzi Philips Hue White Vs White Ambiance? Svetlá Hue White umožňujú ovládať iba jas. Svetlá Hue White Ambiance tiež umožňujú nastaviť teplotu farieb.

Aký jasný je Philips hue e27?

Vďaka 1600 lúmenov brilantného svetla nie je žiadnym prekvapením, že ide o najjasnejšiu žiarovku Philips Hue.

Aké žiarovky môžete použiť s Philips Hue?

Tieto inteligentné žiarovky fungujú s Philips Hue (ale lacnejšie)

Môžete použiť žiarovku Philips hue bez mostíka?

Najnovšie žiarovky Hue môžu pomocou Bluetooth spárovať priamo s telefónom bez potreby mostu Hue Bridge, ale uniknú vám všetky pokročilé funkcie a integrácie Hue. ... Najnovšia verzia je dodávaná s tromi žiarovkami s bielym svetlom a inteligentným tlačidlom pripevneným na stenu, ktoré môžete naprogramovať na ich ovládanie za 99 dolárov.

Aký je rozdiel medzi odtieňom Philips 2. a 3. generácie?

Tretia generácia je žiarivejšia s lepším farebným spektrom, žltá vyzerá viac žlto a zelená naopak, zatiaľ čo rovnako ako žiarovky druhej generácie je oveľa matnejšia a nie tak pôsobivá. Toto video ukazuje farebné rozdiely medzi týmito dvoma žiarovkami.

Prečo sú žiarovky Philips hue také drahé?

Z hľadiska toho, čo robí žiarovky Philips Hue „tak drahé“: Všetky sú LED, zatiaľ čo niektoré žiarovky, ktoré môžete vyzdvihnúť, stále nebudú LED. LED diódy sú efektívnejšie - takže v porovnaní s halogénovou žiarovkou ušetríte prevádzkové náklady na inteligentnú žiarovku Hue (ktorá je LED).

Zmení farbu bielych žiaroviek Philips??

Toto je najnovšia žiarovka Hue spoločnosti Philips, ktorú je po mnohých očakávaniach konečne možné kúpiť. Hue White Ambiance sa nachádza medzi žiarovkou Hue White a Color a žiarovkou Hue White. To vám neumožňuje meniť sa na rôzne farby, ale mení sa teplota od teplej jemnej bielej po jasné denné svetlo.

Vyrába spoločnosť Philips hue 100-wattovú žiarovku?

Nová žiarovka LED s výmenou 100 W od spoločnosti Philips Hue predstavuje vynikajúcu zľavu len za 20 dolárov. Rovnako ako iné žiarovky Hue, aj biela LED dióda Hue v tvare A21 používa bezdrôtový protokol Zigbee na pripojenie k mostu Philips Hue Bridge. ... V takom prípade žiarovka odstaví svojich 100 wattov svetla z príkonu iba 17 wattov.

Stojí Philips hue za to?

Tiež sa neuveriteľne ľahko nastavujú, jednoducho vyžadujú, aby ich užívateľ pripojil a stiahol si aplikáciu. A poskytujú trochu extra zabezpečenie, ktoré by iné žiarovky nemuseli poskytovať. Takže v konečnom dôsledku áno, žiarovky Philips Hue majú svoju prémiovú cenu, pokiaľ si ich môžete dovoliť.

Ktoré svetlo odtieňa je najjasnejšie?

Nová výkonná žiarovka Philips Hue White A21 (k dispozícii na konci júla, maximálna cena: 19 USD).99) je najjasnejšia žiarovka v zbierke. S výstupom 1 600 lúmenov (ekvivalent k tradičnej žiarovke 100 W) dokáže plne osvetliť kuchyňu, garáž alebo akúkoľvek inú miestnosť.

Je žiarovka Philips hue??

Objavte viac vecí, ktoré môžete s touto žiarovkou robiť: Spoločnosť Philips Hue spolupracuje s Amazon Alexa, Apple HomeKit a Google Home a využíva technológiu Google Assistant, vďaka čomu môžete svoje svetlá ovládať hlasom. Používajte ako svetlo na prebudenie a osviežte sa svetlom, ktoré sa postupne zvyšuje.

MacBook sa pripojí k JBL Flip 4 a potom sa odpojí
Prečo sa môj reproduktor Bluetooth stále odpojuje od môjho počítača Mac? Prečo môj reproduktor Bluetooth JBL neustále klesá?? Prečo sa môj MacBook nep...
Bluetooth Explorer odstránený z Xcode Tools v 12.X?
Kde je Bluetooth Explorer v systéme Mac? Čo je Bluetooth Explorer pre Mac? Ako sa používa Bluetooth v programe Explorer? Podporuje Apple BLE? Ako môže...
Bluetooth Bluetooth v Macu sa nepripojí pri otváraní z režimu spánku
Ak kliknutie myšou alebo stlačenie klávesu neprebudí počítač, možno budete musieť povoliť bezdrôtovým zariadeniam zobudiť počítač Vyberte ponuku Apple...