Duet

Aplikácia Duet Display

Aplikácia Duet Display
  1. Ako sa používa duetový displej?
  2. Čo robí duetový displej?
  3. Je duetové zobrazenie zadarmo v systéme Windows?
  4. Zobrazuje duet predplatné?
  5. Môžete duetový displej používať bezdrôtovo?
  6. Je duetový displej bezpečný na používanie?
  7. Koľko stojí duet display pro?
  8. Ako zastavím duetové zobrazenie?
  9. Funguje duetový displej v systémoch Windows a iPad?
  10. Môžem použiť iPad ako druhý monitor pre Windows?

Ako sa používa duetový displej?

Inštalácia je jednoduchá, ako každá iná aplikácia pre iOS, stačí si stiahnuť a na domovskej obrazovke sa zobrazí ikona. Klepnutím na ňu otvoríte, keď chcete používať Duet. Ďalej potrebujete Duet pre Mac alebo PC. Distribuujeme desktopové aplikácie na našom webe a sú zadarmo!

Čo robí duetový displej?

Duet Display je aplikácia, ktorá vám umožní zmeniť váš iPad na druhý monitor Mac. ... Znamená to, že sa váš iPad v nastaveniach systému macOS zobrazuje ako displej. Malo by to byť tiež energeticky efektívnejšie.

Je duetové zobrazenie zadarmo v systéme Windows?

Toto predplatné v aplikácii je voliteľné a jeho cena je 19 dolárov.99 USD ročne - je kompatibilný s macOS 10.9 (Mavericks) a novší, Windows 10 (64-bitový) a všetky iPady so systémom iOS 10 alebo novším.

Zobrazuje duet predplatné?

Duet Air je aplikácia na predplatné, ktorá stojí 19 dolárov.99 ročne. Duet má samostatne jednorazovú aplikáciu Duet Display, ktorá je špeciálne určená len na použitie iPadu ako druhej obrazovky vedľa počítača Mac. K dispozícii je tiež Duet Pro za 29 dolárov.99 ročne, čo spoločnosť odporúča používateľom Apple Pencil, ktorí majú v úmysle používať iPad ako tablet.

Môžete duetový displej používať bezdrôtovo?

Ak máte predplatné Duet Air, môžete si Duet Display pripojiť bezdrôtovo tak, že otvoríte aplikáciu pre počítač, prejdete do časti Rozšírené nastavenia a kliknete na kartu Bezdrôtové pripojenie (v systéme Windows) alebo Air (v systéme macOS). ... Ak svoj iPad pravidelne používate ako druhý monitor, stojí to za to.

Je duetový displej bezpečný na používanie?

Zabezpečiť. Duet používa 256-bitové šifrovanie a pracuje výhradne lokálne, čím udržuje vaše dáta v bezpečí.

Koľko stojí duet display pro?

Posledná vyžaduje Duet Pro, 29 dolárov.Príplatok 99 ročne; Pro tiež pridáva rýchlejšiu odozvu na kreslenie, kontrolu tlaku a náklonu, multitouch gestá, zväčšenie a posunutie, posunutie, vyhladenie čiar a kalibráciu farieb.

Ako zastavím duetové zobrazenie?

Kliknite na ponuku a potom choďte na „Predplatné“. Vyberte predplatné Duet Display, ktoré chcete zrušiť, a klepnite na možnosť „Zrušiť predplatné“.

Funguje duetový displej v systémoch Windows a iPad?

Naopak Duet Display bude fungovať s: Macmi so systémom macOS 10.9+ počítačov so systémom Windows so systémom Windows 7+, telefónov iPhone a iPad so systémom iOS10+

Môžem použiť iPad ako druhý monitor pre Windows?

Ak chcete svoj iPad používať ako druhý displej, musíte si do svojho iPadu a na plochu nainštalovať aplikáciu SplashTop. SplashTop je primárne nástroj pre vzdialený prístup - umožňuje vám predplatiť si plochu Windows z iPadu na diaľku. Zadarmo však ponúka aj režim zrkadlenia obrazovky.

Mac pozastavuje bluetooth slúchadlá používané iným zariadením
Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth stále pozastavujú? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth stále odpájajú od Macu? Prečo sa moje Bluetooth stále prerušuje...
Bluetooth slúchadlá sa neustále odpájajú
Odpojte všetky nepotrebné pripojenia Bluetooth. ... Zaistite, aby mala vaša náhlavná súprava Bluetooth dostatok energie z batérie. Slúchadlá Bluetooth...
Tlačidlá ovládača náhlavnej súpravy Bluetooth prestali na Macbooku Pro fungovať
Ako dosiahnem, aby moja náhlavná súprava fungovala na počítači Mac? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth nepripojujú k počítaču Mac? Ako pripojím svoje s...