Iphoto

Exportujte knižnicu iPhoto do Time Machine?

Exportujte knižnicu iPhoto do Time Machine?
  1. Ako získam svoje fotografie z iPhoto do Time Machine?
  2. Ako exportujem svoju knižnicu iPhoto?
  3. Ako nájdem svoju knižnicu iPhoto v nástroji Time Machine?
  4. Zálohuje Time Machine knižnicu iPhoto na externý disk?
  5. Ako importujem svoju starú knižnicu iPhoto do svojho počítača Mac?
  6. Kam sa podeli všetky moje obrázky z iPhoto?
  7. Ako exportujem JPEG z iPhoto?
  8. Ako exportujem svoju knižnicu iPhoto do fotografií Amazon?
  9. Aký je rozdiel medzi knižnicou iPhoto a knižnicou fotografií v systéme Mac?
  10. Ako obnovím knižnicu iPhoto v systéme Mac?
  11. Zálohuje Apple Time Machine fotografie?
  12. Ako obnovím fotografie z externého pevného disku Mac?

Ako získam svoje fotografie z iPhoto do Time Machine?

Vyberte príslušnú knižnicu v zozname knižníc v aplikácii iPhoto Library Manager a potom vyberte položku „Odhaliť knižnicu vo vyhľadávači“ v ponuke „Súbor“ v hornej časti obrazovky. Podľa pokynov na nasledujúcej stránke obnovte zálohovanú knižnicu iPhoto z Time Machine: Obnovte položky zálohované Time Machine.

Ako exportujem svoju knižnicu iPhoto?

Postup použitia metódy exportu:

  1. Otvorte prvú knižnicu iPhoto.
  2. Vyberte fotografie, ktoré chcete presunúť.
  3. Z ponuky vyberte možnosť Exportovať.
  4. Vyberte buď Aktuálny (export s úpravami), alebo Originál.
  5. Vyberte priečinok, do ktorého chcete obrázky exportovať.
  6. Importujte fotografie do existujúcej knižnice fotografií.
  7. Opakujte pre každú knižnicu iPhoto.

Ako nájdem svoju knižnicu iPhoto v nástroji Time Machine?

Kliknite na ikonu Time Machine na paneli s ponukami a zvoľte Enter Time Machine, alebo zvoľte ponuku Apple > Predvoľby systému, potom kliknite na Time Machine. Time Machine sa otvorí a zobrazí dostupné zálohy. Kliknite na dátum poslednej zálohy, prejdite na zálohu svojej knižnice fotografií a kliknutím ju vyberte.

Zálohuje Time Machine knižnicu iPhoto na externý disk?

Upozorňujeme, že ak sa knižnica fotografií nachádza na externej jednotke, nepoužívajte program Time Machine na ukladanie zálohy na túto externú jednotku. ... Ak chcete, môžete vytvoriť ďalšie knižnice fotografií a uložiť ich na ľubovoľnom mieste v počítači Mac alebo na externom úložnom zariadení.

Ako importujem svoju starú knižnicu iPhoto do svojho počítača Mac?

Podržte stlačený kláves Control a kliknite na knižnicu iPhoto. V kontextovej ponuke zvoľte Zobraziť obsah balenia. Presuňte (presunúť) alebo Option-potiahnutím (skopírujte) priečinok Masters na plochu alebo na inú jednotku. Spustite najnovšiu verziu aplikácie iPhoto 9 a importujte priečinok Masters.

Kam sa podeli všetky moje obrázky z iPhoto?

Aplikácia iCloud Photos bezpečne ukladá všetky vaše fotografie a videá na iCloud, aby ste k nim mali prístup na všetkých svojich zariadeniach. Ak ste nasnímali fotografiu na svojom iPhone, ale nevidíte ju na iných zariadeniach, skontrolujte svoje nastavenia pomocou týchto krokov: Na vašom iPhone, iPade alebo iPod touch: Prejdite na Nastavenia > [vaše meno], potom klepnite na iCloud.

Ako exportujem JPEG z iPhoto?

Musíte teda byť v zobrazení Udalosti v aplikácii iPhoto a vybrať udalosť, ktorú chcete exportovať. Potom zvoľte File / Export to folder, zvoľte „JPEG“ v „File type“ (alebo „kind“) (ak ste vytvorili metadáta obrázka viď moja ďalšia poznámka) a potom kliknite na „Export“ a potom zvoľte cieľový priečinok, ktorý je Z -IPHOTO .

Ako exportujem svoju knižnicu iPhoto do fotografií Amazon?

Ak chcete importovať fotografie z iPhoto, otvorte na počítači Mac aplikáciu „Amazon Cloud Drive“. Kliknite na lištu ponuky Cloud Drive a vyberte možnosť „Importovať z iPhoto“. Teraz môžete vybrať viac albumov iPhoto zoradených podľa udalostí. Keď vyberiete udalosti z aplikácie iPhoto, aplikácia Amazon Cloud Drive Desktop bez problémov nahrá fotografie do vášho účtu.

Aký je rozdiel medzi knižnicou iPhoto a knižnicou fotografií v systéme Mac?

To znamená, že rozdiel je jednoduchý: iPhoto vykonáva zmeny iba v knižnici iPhoto. Aplikácia Fotky vykonáva zmeny iba v knižnici fotografií. V určitom okamihu v budúcnosti (alebo teraz...) môžete sa rozhodnúť, že už aplikáciu iPhoto nepoužívate, a potom môžete túto knižnicu odstrániť.

Ako obnovím knižnicu iPhoto v systéme Mac?

Krok 1. Stlačte a podržte kláves Command a Option a kliknite na ikonu iPhoto. Krok 2. Keď sa zobrazí dialógové okno s možnosťami opätovného vytvorenia, začiarknite možnosti opätovného vytvorenia knižnice iPhoto a kliknutím na tlačidlo „Obnoviť“ výber potvrďte.

Zálohuje Apple Time Machine fotografie?

Použiť Time Machine: Po nastavení Time Machine automaticky zálohuje súbory vo vašom počítači Mac. ... Ak súbory vo svojej knižnici fotografií stratíte, môžete ich obnoviť zo zálohy Time Machine.

Ako obnovím fotografie z externého pevného disku Mac?

Najskôr pripojte externý pevný disk k počítaču Mac cez USB. Stiahnite a nainštalujte si softvér Yodot Mac Photo Recovery. Spustite softvér a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Na hlavnej obrazovke sa zobrazia možnosti „Deleted Photo Recovery“ a „Lost Photo Recovery“.

Starší MacBook Pro nevidí nový moderný reproduktor Bluetooth, prečo nie?
Prečo môj Mac nenájde môj Bluetooth reproduktor? Ako pridám nové zariadenie Bluetooth do svojho počítača Mac? Majú MacBook Pro Bluetooth?? Ako pripojí...
Zobraziť MAC adresy miestnych zariadení Bluetooth, ku ktorým som sa nikdy nepripojil
Ako naskenujem svoju Bluetooth MAC adresu? Zabezpečte, aby všetky zariadenia Bluetooth mali adresu MAC? Dajú sa sledovať prenosy Bluetooth? Ako zistím...
Tlačidlá ovládača náhlavnej súpravy Bluetooth prestali na Macbooku Pro fungovať
Ako dosiahnem, aby moja náhlavná súprava fungovala na počítači Mac? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth nepripojujú k počítaču Mac? Ako pripojím svoje s...