Webex

Ako môžem zakázať WebEx Assistant pri štarte pre Mac?

Ako môžem zakázať WebEx Assistant pri štarte pre Mac?

Mac OS:

  1. Vyhľadajte a otvorte 'Stretnutia Cisco Webex'.
  2. Vyhľadajte položku „Stretnutia Cisco Webex“ v blízkosti ikony jablka v ľavom hornom rohu obrazovky a vyberte možnosť „Predvoľby“...„.
  3. Na karte „Všeobecné“ zrušte výber možnosti „Spustiť počítačovú aplikáciu Cisco Webex Meetings pri spustení počítača“.

  1. Ako natrvalo vypnem asistenta Webex?
  2. Ako zabránim otvoreniu aplikácie Cisco Webex pri štarte?
  3. Ako vypnem aplikáciu Cisco Webex?
  4. Ako odstránim aplikáciu Cisco Webex z panela s ponukami pre Mac?
  5. Môžu byť stretnutia Webexu popísané?
  6. Čo robí asistent Webex?
  7. Ako môžem zabrániť automatickému spusteniu systému Cisco AnyConnect v systéme Mac?
  8. Ako môžem aktualizovať svoj server Cisco Webex?
  9. Ako vypnem počítačovú aplikáciu Cisco Webex Meeting?
  10. Sú stretnutia Webexu zadarmo?

Ako natrvalo vypnem asistenta Webex?

Pri zdieľaní obsahu umiestnite kurzor myši na pomocníka Webex na plávajúcom paneli v hornej časti obrazovky a vyberte možnosť Zapnúť pomocníka Webex. Ak chcete vypnúť pomocníka Webex, vyberte možnosť Vypnúť pomocníka Webex. Keď je povolený pomocník Webex, zobrazí sa v pravom hornom rohu obrazovky hostiteľa.

Ako zabránim otvoreniu aplikácie Cisco Webex pri štarte?

Webex je nastavený tak, aby sa automaticky otváral po spustení počítača, ale môžete ho vypnúť. Kliknite na svoj profilový obrázok. Vyberte položku Nastavenia a potom položku Všeobecné. Po spustení počítača zrušte začiarknutie políčka Spustiť Webex.

Ako vypnem aplikáciu Cisco Webex?

Vyhľadajte „Cisco Webex Meetings Desktop App“ a vyberte ju. Vyberte možnosť „Zakázať v pravom dolnom rohu okna Správcu úloh.

Ako odstránim aplikáciu Cisco Webex z panela ponuky Mac?

Ak chcete úplne odstrániť softvér Webex z počítača Mac, musíte: Odstrániť aplikáciu Cisco Webex Meetings pomocou aplikácie Finder: Prejdite do aplikácie Finder a potom prejdite do priečinka Aplikácie. Buď potiahnite ikonu aplikácie Cisco Webex Meetings do koša, alebo kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť Presunúť do koša.

Môžu byť stretnutia Webexu popísané?

Asistent Webex poskytuje automatické skryté titulky, vďaka čomu sú stretnutia a webové semináre ešte prístupnejšie pre účastníkov so sluchovým postihnutím. Keď ľudia hovoria, ich mikrofóny zachytia všetko, čo povedia, a asistent Webex to automaticky pridá ako titulky nad ovládacie prvky schôdzky a udalostí.

Čo robí asistent Webex?

Webex Assistant for Meetings s umelou inteligenciou s vami komunikuje a pomocou hlasových príkazov vám pomáha s poznámkami, akčnými položkami, pripomienkami a ďalšími informáciami.

Ako môžem zabrániť automatickému spusteniu systému Cisco AnyConnect v systéme Mac?

Idem do Preferences... Používatelia & Skupiny a odstrániť / Applications / Cisco / Cisco zo zoznamu prihlásených položiek, potom program AnyConnect ukončím. Vypnúť... zapnúť počítač neskôr a je opäť v prevádzke a je späť v zozname mojich prihlasovacích položiek.

Ako môžem aktualizovať svoj server Cisco Webex?

V pravom hornom rohu počítačovej aplikácie Cisco Webex Meetings kliknite na Aktualizovať. Prípadne vyberte ikonu ozubeného kolieska. V rozbaľovacom zozname vyberte možnosť Skontrolovať aktualizácie. Postupujte podľa pokynov na inštaláciu.

Ako vypnem počítačovú aplikáciu Cisco Webex Meeting?

V počítači prejdite na Štart > nastavenie > Aplikácie. 2. Vyberte aplikáciu Cisco Webex Meeting Desktop. Vyberte možnosť Odinštalovať.

Sú stretnutia Webexu zadarmo?

Bude to vždy zadarmo a už sa nemusíte obávať žiadnych poplatkov za prekvapenie. Keď budete pripravení na upgrade na platený plán stretnutí Webex, môžete zadať kreditnú kartu.

Mac pozastavuje bluetooth slúchadlá používané iným zariadením
Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth stále pozastavujú? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth stále odpájajú od Macu? Prečo sa moje Bluetooth stále prerušuje...
Keď spárujem svoje slúchadlá Bluetooth, vypadne mi WiFi
Prečo prestane fungovať WiFi, keď pripojím Bluetooth? Môžu slúchadlá Bluetooth ovplyvniť WiFi?? Ako zabránim tomu, aby Bluetooth rušil moje WiFi? Preč...
Bluetooth a wifi prestali fungovať
Ak Wi-Fi a Bluetooth majú stále problémy, prejdite na Nastavenia > Všeobecné > Resetovať > Obnovte nastavenia siete. Týmto sa resetujú siete ...