Slovo

Ako označím dokument ako konečný v programe Word pre Mac 2011

Ako označím dokument ako konečný v programe Word pre Mac 2011

V aplikácii Word 2011 pre Mac sa označenie ako konečné nachádza na páse s nástrojmi Kontrola. Odtiaľto môžete zapnúť / vypnúť sledovanie zmien, prijímať alebo odmietať zmeny atď.

  1. Ako označím dokument ako konečný v programe Word pre Mac?
  2. Ako označím dokument Word ako konečný?
  3. Ako vytvorím index v programe Word pre Mac 2011?
  4. Ako vytvorím dokument Word tak, aby bol čítaný iba v systéme Mac?
  5. Ako môžem zmeniť stavovú vlastnosť dokumentu?
  6. Ako sa volá výsledný dokument?
  7. Ako označujete koniec dokumentu?
  8. Ako kontrolujete dokument Word?
  9. Ako vytvoríte obsah v programe Word pre Mac 2011?
  10. Ako aktualizujem obsah v programe Word pre Mac?

Ako označím dokument ako konečný v programe Word pre Mac?

Otvorte dokument, ktorý chcete označiť ako konečný, kliknite na „Súbor“ a potom na ľavom paneli vyberte „Informácie“. Kliknite na tlačidlo „Chrániť dokument“ a potom z ponuky vyberte možnosť „Označiť ako konečné“. Keď vás program Word upozorní, že dokument bude označený ako konečný a potom uložený, kliknite na tlačidlo „OK“. Okno Uložiť ako sa zobrazí automaticky.

Ako označím dokument Word ako konečný?

Označiť súbor ako konečný

V súbore Word, PowerPoint alebo Excel kliknite na Súbor >Info > Ochrana (dokument, prezentácia alebo zošit) > Označiť ako konečné.

Ako vytvorím index v programe Word pre Mac 2011?

V programe Word vyberte Vložiť → Register a tabuľky. Ak ešte nie je vybratá, kliknite na kartu Register. Vyberte typ, formát, štýl odkazu na karte atď.; alebo použite predvolené nastavenia na formátovanie indexu. Po vykonaní všetkých možností kliknite na tlačidlo OK.

Ako vytvorím dokument Word tak, aby bol čítaný iba v systéme Mac?

Uložiť iba na čítanie

  1. Kliknite na tlačidlo Microsoft Office. , a potom kliknite na Uložiť alebo Uložiť ako, ak ste dokument predtým uložili.
  2. Kliknite na Nástroje.
  3. Kliknite na položku Všeobecné možnosti.
  4. Začiarknite políčko Odporúčané iba na čítanie.
  5. Kliknite na tlačidlo OK.
  6. Uložte dokument.

Ako môžem zmeniť stavovú vlastnosť dokumentu?

Kliknite na kartu Súbor. Kliknutím na položku Informácie zobrazíte vlastnosti dokumentu. Ak chcete pridať alebo zmeniť vlastnosti, umiestnite kurzor myši na vlastnosť, ktorú chcete aktualizovať, a zadajte príslušné informácie. Upozorňujeme, že pri niektorých metadátach, ako napríklad Autor, budete musieť na dané vlastníctvo kliknúť pravým tlačidlom myši a zvoliť Odstrániť alebo Upraviť.

Ako sa volá výsledný dokument?

Záverečná dokumentácia znamená písomnú príručku pre údržbu, ktorá obsahuje údaje o špecifikácii produktu a postupy pre údržbu umeleckého diela. Ukážka 2. Na základe 2 dokumentov. 2.

Ako označujete koniec dokumentu?

Koncovou značkou môže byť jednoduchý kruh alebo štvorec, ozdobný filigránový rozkvet alebo prispôsobený prvok, napríklad logo. Ako koncovú značku je možné použiť akýkoľvek druh symbolu, ornamentu, ikony, obrázku alebo obrázka, ale ubezpečte sa, že vybraný prvok si zachováva svoju zreteľnosť, keď je zmenšený.

Ako kontrolujete dokument Word?

V kópii pôvodného dokumentu kliknite na kartu Súbor a potom na položku Informácie. Kliknite na položku Skontrolovať problémy a potom na položku Skontrolovať dokument. V dialógovom okne Inšpektor dokumentov vyberte začiarkavacie políčka a vyberte typy skrytého obsahu, ktoré chcete skontrolovať. Kliknite na tlačidlo Skontrolovať.

Ako vytvoríte obsah v programe Word pre Mac 2011?

Obsah Microsoft Word 2011 (Mac)

  1. Otvorte dokument a vyhľadajte kartu Domov.
  2. Zvýraznite prvý nadpis a vyberte Nadpis 1.
  3. Podľa kroku 2 identifikujte všetky zostávajúce nadpisy v dokumente. ...
  4. V okne Register a tabuľky vyberte Obsah a z ponuky vľavo vyberte požadovaný formát.

Ako môžem aktualizovať obsah v programe Word pre Mac?

Aktualizujte obsah

  1. Prejdite na Referencie > Aktualizovať tabuľku.
  2. Vyberte jednu z nasledujúcich možností: Aktualizovať iba čísla strán Týmto sa aktualizujú iba stránky, na ktorých sú nadpisy, a ignoruje sa akékoľvek zmeny textu nadpisu. Aktualizovať celú tabuľku Bude to odrážať všetky aktualizácie textu nadpisu, ako aj všetky zmeny na stránke.
  3. Vyberte možnosť OK.

Bluetooth sa nedá vypnúť [zatvorené]
Ako vynútim vypnutie Bluetooth? Prečo nemôžem vypnúť Bluetooth? Prečo sa Bluetooth nevypne na Macu? Ako prinútim môj Mac, aby ukončil Bluetooth? Prečo...
Spárujte dve slúchadlá Bluetooth 5 na zariadeniach iPhone / iPad?
Môžem k svojmu iPadu pripojiť 2 slúchadlá Bluetooth? Môžem k svojmu iPhone pripojiť 2 slúchadlá Bluetooth? Môžete spárovať naraz 2 slúchadlá Bluetooth...
Prečo sa moje Bluetooth slúchadlá občas prerušujú??
Ak sa vaše zariadenia Bluetooth nepripoja, je to pravdepodobne preto, lebo sú mimo dosahu alebo nie sú v režime párovania. Ak máte stále problémy s pr...