Apple

Ako nakupovať aplikácie prostredníctvom môjho osobného AppleId a účtovať poplatky zamestnávateľovi?

Ako nakupovať aplikácie prostredníctvom môjho osobného AppleId a účtovať poplatky zamestnávateľovi?
  1. Ako môžem použiť svoj zostatok na Apple ID pri nákupoch aplikácií?
  2. Môžete preniesť nákupy Apple ID?
  3. Ako zaplatím za nákupy aplikácií na mojom iPhone?
  4. Ako priradím aplikáciu obchodnému manažérovi Apple?
  5. Ako môžem vrátiť zostatok na Apple ID?
  6. Čo si môžem kúpiť so zostatkom Apple ID?
  7. Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?
  8. Ako prenesiem údaje zo starého Apple ID na nové?
  9. Môžete si vytvoriť nové Apple ID a uchovať si všetko??
  10. Dostanem poplatok za nákupy aplikácií?
  11. Ako zistím, či platím za aplikáciu?
  12. Prečo nemôžem platiť zostatkom na Apple ID?

Ako môžem použiť svoj zostatok na Apple ID pri nákupoch aplikácií?

Použiť v aplikácii Apple Store

  1. Ak chcete pri nákupe v aplikácii Apple Store použiť darčekovú kartu Apple alebo Zostatok na účte Apple, najskôr nakupujte a do „Tašky“ pridajte to, čo chcete.“
  2. Klepnite na Pokladňa (nevyberajte Apple Pay)
  3. Teraz vyhľadajte možnosť Zostatok na účte Apple, aby ste mohli využiť všetky alebo len niektoré z nich.

Môžete preniesť nákupy Apple ID?

Zdieľaním nákupov potvrdíte Apple ID, ktoré používate na zdieľanie nákupov iTunes, Apple Books a App Store s rodinou. ... Ak chcete použiť iné Apple ID, ako ste vybrali pri registrácii, je ľahké to zmeniť v nastaveniach Rodinného zdieľania na zariadeniach iPhone, iPad, iPod touch alebo Mac.

Ako zaplatím za nákupy aplikácií na mojom iPhone?

Takto to skontrolujete:

  1. Spustite aplikáciu Nastavenia a klepnite na svoje meno v hornej časti obrazovky. Otvorte nastavenia svojho Apple ID a zistite, či sú vaše platobné informácie aktuálne. ...
  2. Klepnite na možnosť Platba & Doprava.„Možno budete musieť zadať svoje heslo Apple ID.
  3. Overte, či sú informácie o vašej kreditnej karte alebo PayPal aktuálne.

Ako priradím aplikáciu obchodnému manažérovi Apple?

Na priradenie aplikácií k zariadeniam budete potrebovať jednu licenciu na spravovanú distribúciu na každé zariadenie. Priraďte používateľom aplikácie a knihy. Použite svoje riešenie MDM na pozvanie používateľov prostredníctvom e-mailu alebo správy s upozornením push. Používatelia prijímajú pozvánky tak, že sa na svojich zariadeniach prihlásia pomocou osobného Apple ID.

Ako vrátim zostatok na Apple ID?

Ako požiadať o vrátenie peňazí

  1. Prejdite na problém s hlásením.jablko.com.
  2. Prihláste sa pomocou svojho Apple ID a hesla.
  3. Ak sa vedľa položky, za ktorú chcete požiadať o vrátenie peňazí, zobrazí tlačidlo „Nahlásiť“ alebo „Nahlásiť problém“, kliknite na ňu.
  4. Podľa pokynov na stránke vyberte dôvod, prečo požadujete vrátenie peňazí, a odošlite svoju žiadosť.

Čo si môžem kúpiť so zostatkom Apple ID?

Zistite, čo môžete kúpiť za zostatok na Apple ID. V zariadení so systémom Android si môžete pomocou darčekovej karty kúpiť predplatné Apple Music. Ak chcete nakupovať v App Store, Apple Books alebo Apple TV, použite zariadenie Apple.

Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?

Áno, toto chcete. Po vypnutí individuálnej synchronizácie Odstráňte účet iCloud pre staré Apple ID. Keď sa potom prihlásite do iCloudu pomocou svojho nového Apple ID, vyberte možnosť Zlúčiť a tá nahrá všetky vaše kontakty a údaje na účet iCloud pre vaše nové Apple ID.

Ako prenesiem údaje zo starého Apple ID na nové?

Ak chcete preniesť údaje z jedného Apple ID do druhého Apple ID, môžete najskôr uložiť svoje údaje zo starého účtu na iPhone a potom ich synchronizovať s novým účtom. Alebo ak chcete priamo preniesť údaje z iPhone do iPhone, môžete na dokončenie úlohy použiť AOMEI MBackupper.

Môžete si vytvoriť nové Apple ID a uchovať si všetko??

Ak si vytvoríte nové Apple ID, bude to musieť začať odznova a stratiť všetko, čo ste si zakúpili pomocou tohto ID. Ak ste dostali novú e-mailovú adresu a svoju starú e-mailovú adresu ste použili ako svoje Apple ID a iCloud ID, môžete ID zmeniť a uchovať všetok obsah a údaje.

Dostanem poplatok za nákupy aplikácií?

Za nákup v aplikácii sa môže vyžadovať akýkoľvek poplatok (presahujúci počiatočné náklady na stiahnutie aplikácie, ak existuje). Mnoho nákupov v aplikácii je voliteľných alebo poskytuje používateľom ďalšie funkcie; iné slúžia ako predplatné a vyžadujú, aby sa používatelia zaregistrovali a zaplatili poplatok za používanie aplikácie, často po úvodnej bezplatnej skúšobnej verzii.

Ako zistím, či platím za aplikáciu?

Ak chcete zobraziť a spravovať svoje predplatné Androidu, otvorte vo svojom zariadení aplikáciu Obchod Google Play, klepnite na tlačidlo ponuky (tri vodorovné čiary v ľavom hornom rohu) a potom vyberte Predplatné. Zobrazí sa zoznam všetkých predplatných, ktoré sú spracovávané prostredníctvom služieb Google, napríklad Hudba Google Play.

Prečo nemôžem platiť zostatkom na Apple ID?

Zostatok na Apple ID nemôžete použiť na odosielanie darčekov alebo darčekových kariet. Ak používate Rodinné zdieľanie, členovia vašej rodiny nemôžu minúť váš zostatok na Apple ID. Finančné prostriedky, ktoré pridáte k zostatku na Apple ID, sú k dispozícii iba pre vás. Získajte viac informácií o tom, ako sa nákupy účtujú k zostatku na vašom Apple ID.

Ako používať mikrofón iPhone, keď je Bluetooth pripojený k reproduktoru? [duplikát]
Môžem svoj iPhone použiť ako mikrofón s reproduktorom Bluetooth? Môžete pripojiť mikrofón Bluetooth k reproduktoru Bluetooth? Ako zmením nastavenie mi...
Je známy problém s občasným reštartom MacBookov a Bluetooth?
Prečo sa Bluetooth v Macu stále odpojuje? Prečo sa Bluetooth stále odpojuje? Ako viete, že váš Macbook zomiera?? Ako opravím problém s MacOS Catalina ...
Bluetooth zaostáva na Macbooku Pro 16 palcov 2019
Ako môžem opraviť oneskorenie na počítači Macbook Pro Bluetooth? Ako môžem opraviť oneskorenie Bluetooth na počítači Mac? Prečo moja Bluetooth klávesn...