Apple

iOS pre Apple Music použite samostatné Apple ID

iOS pre Apple Music použite samostatné Apple ID

Vyberte ponuku Apple  > Predvoľby systému. Kliknite na Rodinné zdieľanie a potom kliknite na Podrobnosti vedľa svojho mena v zozname Členovia rodiny. Kliknite na tlačidlo Zmeniť vedľa položky Nákupy a hudobný účet. Zadajte Apple ID a heslo, ktoré chcete použiť.

  1. Môžete pre hudbu Apple použiť samostatné Apple ID?
  2. Môžete sa prihlásiť do iného účtu Apple Music?
  3. Môžem mať na svojom iPhone 2 Apple ID?
  4. Môžem sa spojiť s účtami Apple ID?
  5. Ako môžem zdieľať svoj účet Apple Music?

Môžete pre hudbu Apple použiť samostatné Apple ID?

Technicky môžete použiť jedno Apple ID na nakupovanie a registráciu v službách Apple, ako sú Apple Music a Apple TV +, a druhé Apple ID na synchronizáciu obsahu a údajov medzi iCloud, ako sú napríklad správy, fotografie, poznámky a zálohy.

Môžete sa prihlásiť do iného účtu Apple Music?

Všetko by to malo byť spojené s vaším Apple ID, ale ak idete do Nastavení>Hudba>Domovské zdieľanie v dolnej časti sa môžete prihlásiť do iného účtu. Do iTunes sa musíte prihlásiť pomocou rovnakého Apple ID, aký ste použili v starom telefóne & Obchody s aplikáciami a na iCloud, aby sa predplatné prenieslo.

Môžem mať na svojom iPhone 2 Apple ID?

Môžete mať dva Apple ID priradené k dvom rôznym službám (t. J.e. jeden pre iCloud a jeden pre iTunes a App Store) môžete mať aj predchádzajúce nákupy autorizované pre staré Apple ID, ktoré môžu dostávať náhodné vyskakovacie okná na prihlásenie do starého Apple ID alebo Apple ID priateľa.

Môžem sa spojiť s účtami Apple ID?

Krok 2: Prihláste sa pomocou iného Apple ID

Spustite aplikáciu Nastavenia na svojom iPhone alebo iPade. Klepnite na Prihlásiť sa do iPhonu (alebo iPadu). ... Zadajte heslo spojené s iným Apple ID. Klepnite na Zlúčiť, ak chcete zlúčiť údaje vo svojom iPhone s účtom iCloud spojeným s iným Apple ID.

Ako môžem zdieľať svoj účet Apple Music?

Pozvite ľudí, aby sa pripojili k vašej rodinnej skupine a zdieľali vaše predplatné

  1. Na zariadení s Androidom otvorte aplikáciu Apple Music.
  2. Klepnite na tlačidlo Viac .
  3. Klepnite na Účet.
  4. Klepnite na Spravovať rodinu.
  5. Klepnite na Pridať člena rodiny.
  6. Zadajte meno alebo e-mailovú adresu.
  7. Klepnite na možnosť Odoslať.

Počet cyklov MacBooku Pro
Čo je dobrý počet cyklov pre MacBook Pro? Aký je dobrý počet cyklov batérie? Aký je dobrý počet cyklov batérie pre MacBook? Čo znamená počet cyklov pr...
Počítače MacBook Pro sa počítajú bez pripojenia k elektrickej sieti
Počíta sa cyklus batérie, keď je pripojený? Mám si robiť starosti s počtom cyklov? Ako zabránim tomu, aby môj Mac počítal moje cykly? Ako funguje počí...
Ako odstrániť „Cycle Tracking“ z mojich hodiniek Apple?
Ako skryť aplikáciu Sledovanie cyklu Stlačením tlačidla Digital Crown zobrazíte domovskú obrazovku. Dotknite sa aplikácie Cycle Tracking a podržte ju,...