Apple

iPhone žiada o heslo Apple ID pri spustení aplikácie tretej strany po synchronizácii s iTunes

iPhone žiada o heslo Apple ID pri spustení aplikácie tretej strany po synchronizácii s iTunes
  1. Ako dosiahnem, aby môj iPhone prestal vyžadovať svoje staré heslo k Apple ID?
  2. Prečo môj iPhone žiada iné heslo pre Apple ID?
  3. Prečo niektoré aplikácie požadujú Apple ID?
  4. Ako zabránim aplikácii iTunes v požadovaní môjho Apple ID?
  5. Prečo sa stále objavuje overovanie Apple ID?
  6. Prečo obchod s aplikáciami stále tvrdí, že moje heslo je nesprávne?
  7. Ako odstránim Apple ID niekoho iného bez hesla?
  8. Čo sa stane, keď odstránite účet z Apple ID?
  9. Prečo ma Apple žiada o aktualizáciu hesla?
  10. Prečo nefunguje moje heslo Apple ID?

Ako dosiahnem, aby môj iPhone prestal vyžadovať svoje staré heslo k Apple ID?

Klepnite na Nastavenia > iCloud na vašom iOS zariadení. Posuňte sa nadol a klepnite na Odhlásiť sa, potom klepnutím na Odhlásiť sa potvrďte. Ak používate iOS 7 alebo starší, klepnite na Odstrániť účet a potom klepnutím na Odstrániť potvrďte. Klepnite na Keep on My [Device] alebo Delete from My [Device] a zadajte heslo pre svoje Apple ID.

Prečo môj iPhone žiada iné heslo pre Apple ID?

Žiadosť o ďalšie heslo Apple ID je často spôsobená aktualizáciami aplikácií / nákupov, ktoré boli uskutočnené pri použití druhého ID. Tieto nákupy sú viazané na druhý identifikátor a nemožno ich previesť. Jednou z možností je odstrániť aplikácie / nákupy uskutočnené druhým identifikátorom a podľa potreby ich stiahnuť pomocou nového identifikačného čísla.

Prečo niektoré aplikácie požadujú Apple ID?

Každý dôvtipný používateľ zariadenia iPhone alebo iPad vám povie, že kontextové okná vyžadujúce zadanie vášho Apple ID a hesla sú celkom bežnou vecou. ... Ako všeobecné pravidlo nezadávajte svoje Apple ID, keď sa tieto kontextové okná zobrazia v aplikáciách tretích strán. Podľa všetkého sa môžu použiť na odcudzenie vášho hesla pre Apple ID.

Ako zabránim aplikácii iTunes v požadovaní môjho Apple ID?

Ak to chcete zmeniť, vráťte sa do Nastavení a klepnite na „Face ID & Prístupový kód alebo Touch ID & Passcode “, potom vypnite Face ID alebo Touch ID vedľa iTunes & Obchod s aplikaciami.

Prečo sa stále objavuje overovanie Apple ID?

Ak sa vaše overenie Apple ID objavuje bez zjavného dôvodu, nemôžete sa prihlásiť do svojho účtu iCloud. Problém možno zvyčajne vyriešiť aktualizáciou softvéru alebo resetovaním nastavení a informácií iCloudu.

Prečo obchod s aplikáciami stále tvrdí, že moje heslo je nesprávne?

Ak je to bezplatná aplikácia, mali by ste sa ubezpečiť, že ste prihlásení pomocou svojho hlavného Apple ID pre médiá & Nákupy (iTunes / App Store), odstránenie aplikácie a jej opätovné nainštalovanie. Ak je to platená aplikácia, odstránil by som ju. Uistite sa, že ste sa prihlásili pomocou svojho starého Apple ID pre médiá & Nákupy a potom ho znova nainštalujte.

Ako odstránim Apple ID niekoho iného bez hesla?

Ak chcete iba odstrániť Apple ID prihlásené do iTunes Store a App Store na iPhone, môžete to urobiť bez požadovaného hesla. Krok 1: Prejdite na Nastavenia > iTunes & Obchody s aplikáciami. Krok 2: Klepnite na Apple ID a vyberte Odhlásiť sa, takže Apple ID bude okamžite odstránené.

Čo sa stane, keď odstránite účet z Apple ID?

Čo sa stane, keď sa môj účet odstráni? Nebudete mať prístup k svojim nákupom v iTunes Store, Apple Books a App Store. Vaše fotografie, videá a dokumenty uložené na iCloude budú natrvalo odstránené. Nebudete dostávať správy odosielané na váš účet prostredníctvom služieb iMessage, FaceTime alebo iCloud Mail.

Prečo ma Apple žiada o aktualizáciu hesla?

Ak vy alebo niekto iný zadáte príliš často nesprávne heslo, bezpečnostné otázky alebo iné informácie o účte, vaše Apple ID sa automaticky uzamkne, aby chránilo vašu bezpečnosť, a vy sa nemôžete prihlásiť do žiadnej služby Apple.

Prečo nefunguje moje heslo Apple ID?

Prejdite na stránku svojho účtu Apple ID a kliknite na „Zabudli ste Apple ID alebo heslo.„Zadajte svoje Apple ID, vyberte možnosť na obnovenie hesla a potom vyberte Pokračovať. Zabudli ste svoje Apple ID? Vyberte dôveryhodné zariadenie.* Zašleme vášmu zariadeniu verifikačný kód.

Prečo sa rôzne náhlavné súpravy Bluetooth párujú rôznymi spôsobmi na iPhone?
Môžete k iPhone pripojiť viac slúchadiel Bluetooth? Môžete spárovať naraz 2 slúchadlá Bluetooth? Môžu náhlavné súpravy Bluetooth medzi sebou komunikov...
Tlačidlá ovládača náhlavnej súpravy Bluetooth prestali na Macbooku Pro fungovať
Ako dosiahnem, aby moja náhlavná súprava fungovala na počítači Mac? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth nepripojujú k počítaču Mac? Ako pripojím svoje s...
Spárujte dve slúchadlá Bluetooth 5 na zariadeniach iPhone / iPad?
Môžem k svojmu iPadu pripojiť 2 slúchadlá Bluetooth? Môžem k svojmu iPhone pripojiť 2 slúchadlá Bluetooth? Môžete spárovať naraz 2 slúchadlá Bluetooth...