Facetime

Je možné používať iPhone 6 s FaceTime bez mobilnej SIM karty?

Je možné používať iPhone 6 s FaceTime bez mobilnej SIM karty?

Bez ohľadu na to, či je vaša SIM karta dátová alebo celulárna, alebo dokonca nemáte SIM kartu, môžete využiť čas, pokiaľ sa vaše zariadenie môže pripojiť k internetu.

  1. Môžete FaceTime na iPhone bez SIM karty?
  2. Ako aktivujem FaceTime bez bunkovej služby?
  3. Môžete FaceTime bez mobilných dát?
  4. Môžete používať iPhone 6 bez SIM karty?
  5. Môže iPhone fungovať bez SIM karty?
  6. Môžete písať textové správy na iPhone bez SIM karty?
  7. Prečo nemôžem FaceTime svojho priateľa, ktorý má iPhone?
  8. Môžem volať WiFi aj bez služby?
  9. Vyžaduje sa pre FaceTime SIM karta?
  10. Koľko dát spotrebuje 1 hodinu hovoru FaceTime?
  11. Čo môžete robiť na iPhone bez servisu?
  12. Zobrazujú sa hovory FaceTime na účte za telefón?

Môžete FaceTime na iPhone bez SIM karty?

Nie, na uskutočnenie hovoru FaceTime nepotrebujete SIM kartu. Hovory FaceTime používajú vaše Apple ID a cestujú cez servery spoločnosti Apple cez internet cez bezdrôtovú alebo káblovú sieť. Existuje však jedna výhrada: FaceTime môže využívať aj mobilné dáta, ak nie je k dispozícii bezdrôtová alebo káblová sieť.

Ako aktivujem FaceTime bez bunkovej služby?

Spustite aplikáciu Nastavenia na svojom ‌iPhone‌ alebo ‌iPad‌. Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na FaceTime. Ak nie ste prihlásení do aplikácie „FaceTime“ pomocou svojho Apple ID, klepnite na možnosť Použiť svoje Apple ID na FaceTime, potom klepnite na Prihlásiť sa alebo klepnite na Použiť iné Apple ID a zadajte poverenia, ktoré chcete použiť.

Môžete FaceTime bez mobilných dát?

Odpoveď: Odpoveď: FaceTime je internetová služba, takže nezávisí od celulárnych dát. Funguje to v pohode cez wifi. Akýkoľvek počítač Apple, iPhone alebo iPad s pripojením Wi-Fi môže uskutočňovať alebo prijímať hovory FaceTime od iných používateľov zariadení Apple.

Môžete používať iPhone 6 bez SIM karty?

Áno. Po aktivácii je možné telefón používať aj bez sim karty. Všetky funkcie fungujú okrem samozrejme telefonovania a odosielania textových správ.

Môže iPhone fungovať bez SIM karty?

Môžete používať iPhone bez SIM karty? Áno môžeš.

Môžete písať textové správy na iPhone bez SIM karty?

Pro Tip: Stručne povedané, jednoducho musíte zvoliť svoje Apple ID v časti Nastavenia > Správy > Pošli & Príjem na odoslanie správ cez Wi-Fi bez SIM karty. Aj keď sa zobrazí Čaká na aktiváciu, môžete odosielať a prijímať správy prostredníctvom svojho Apple ID.

Prečo nemôžem FaceTime svojho priateľa, ktorý má iPhone?

Choď do nastavení > FaceTime a uistite sa, že je FaceTime zapnutý. Ak sa zobrazí hlásenie „Čaká na aktiváciu“, FaceTime vypnite a znova zapnite. ... Ak nevidíte nastavenie FaceTime, uistite sa, že v nastaveniach nie sú vypnuté aplikácie Camera a FaceTime > Čas obrazovky > Obsah & Obmedzenia ochrany osobných údajov > Povolené aplikácie.

Môžem volať WiFi aj bez služby?

Pomocou funkcie Volanie cez Wi-Fi môžete uskutočňovať alebo prijímať telefónne hovory, ak máte pripojenie Wi-Fi v oblasti s malým alebo žiadnym celulárnym pokrytím. Naučte sa, ako uskutočniť hlasový hovor pomocou Volania cez Wi-Fi. Ak chcete používať volanie cez Wi-Fi, potrebujete iPhone 5c alebo novší na podporovanom operátorovi.

Vyžaduje sa pre FaceTime SIM karta?

Nepotrebujete SIM kartu. Facetime používa na pripojenie vašu e-mailovú adresu.

Koľko dát spotrebuje 1 hodinu hovoru FaceTime?

Hovor FaceTime využíva najviac asi 3 MB dát za minútu, čo predstavuje asi 180 MB dát za hodinu.

Čo môžete robiť na iPhone bez servisu?

Odpoveď: A:

Zobrazujú sa hovory FaceTime na účte za telefón?

Hovory FaceTime sa na vašom telefónnom účte nezobrazia ako „FaceTime“. Je to jednoducho prenos dát, takže bude sústredený na všetky ostatné dátové prenosy na vašom účte, ani vy neviete, o aký typ dát išlo. Hovory FaceTime (zvukové a obrazové) prebiehajú cez servery spoločnosti Apple, aby mali záznamy o hovoroch.

Ako identifikovať zariadenie Bluetooth?
Každé jedno zariadenie Bluetooth má jedinečnú 48-bitovú adresu, bežne označovanú ako BD_ADDR. Zvyčajne sa zobrazí vo forme 12-cifernej hexadecimálnej ...
Náhlavné súpravy Bluetooth sa krátko pripoja k iPhone, ale potom sa odpoja
Prečo sa môj iPhone stále odpojuje od mojich Bluetooth slúchadiel? Prečo sa moja náhlavná súprava Bluetooth stále odpojuje? Prečo sa moje zariadenie B...
Prečo sa rôzne náhlavné súpravy Bluetooth párujú rôznymi spôsobmi na iPhone?
Môžete k iPhone pripojiť viac slúchadiel Bluetooth? Môžete spárovať naraz 2 slúchadlá Bluetooth? Môžu náhlavné súpravy Bluetooth medzi sebou komunikov...