Kindle

Knihy Kindle na iPade

Knihy Kindle na iPade
  1. Môžem si kúpiť knihu Kindle a prečítať si ju na mojom iPade?
  2. Ako vložím knihy Kindle na svoj iPad?
  3. Prečo si na svojom iPade nemôžem kúpiť knihy Kindle?
  4. Oplatí sa mi kúpiť Kindle, ak mám iPad?
  5. Dokážete čítať knihy Kindle na iPade bez WIFI?
  6. Môže iPad čítať knihy Kindle nahlas?
  7. Čo je lepší iPad alebo Kindle?
  8. Ako obnovím odstránené knihy Kindle na svojom iPade?
  9. Je Kindle zadarmo s Amazon Prime?
  10. Prečo si na svojom Kindle nemôžem kúpiť knihy Kindle?
  11. Kde sú knihy Kindle uložené na iPade?
  12. Je aplikácia Kindle pre iPad zadarmo?

Môžem si kúpiť knihu Kindle a prečítať si ju na mojom iPade?

Našťastie si môžete e-knihy Amazon prečítať na zariadeniach Apple iPad (alebo na tabletoch s Androidom a Windows). ... Aplikáciu môžete použiť na čítanie ľubovoľných svojich nákupov a nové nákupy Kindle môžete rýchlo uskutočniť na svojom iPade v aplikácii Kindle alebo v obchode Amazon cez Safari.

Ako vložím knihy Kindle na svoj iPad?

Spustite aplikáciu Kindle na svojom iPhone alebo iPade. Klepnutím na Knižnica zobrazíte všetky e-knihy vo svojej knižnici Amazon. Klepnite na knihu, ktorú si chcete stiahnuť do svojho zariadenia. Po dokončení sťahovania (vedľa neho bude značka začiarknutia) ju klepnutím otvorte.

Prečo si na svojom iPade nemôžem kúpiť knihy Kindle?

Pretože Apple získava 30% zo všetkých predajov obsahu v aplikácii, Amazon neponúka nákupy v aplikácii pre knihy Kindle. Namiesto toho musíte nakupovať na webovej stránke spoločnosti Amazon - nemôžete to urobiť ani v aplikácii Amazon store.

Oplatí sa mi kúpiť Kindle, ak mám iPad?

Ak veľa čítate a ak vám iPad neposkytuje to, čo potrebujete na čítanie, potom si kúpte kindle paperwhite. Je to lacné a veľmi dobré. Ak ste ľahkým čitateľom, potom je iPad viac ako dosť so svojím krásnym displejom a eleganciou. Je len na vás, či ste veľkým fanúšikom čítania alebo nie.

Dokážete čítať knihy Kindle na iPade bez WIFI?

Vaša aplikácia Kindle sa dodáva len s jedným vopred stiahnutým dokumentom. ... Po stiahnutí akejkoľvek knihy z karty Cloud sa zobrazí v sekcii Zariadenie. Ku každej knihe dostupnej na karte Zariadenie je možné pristupovať offline, čo znamená, že ju otvoríte a prečítate, aj keď váš iPad nie je pripojený k internetu.

Môže iPad čítať knihy Kindle nahlas?

Ukázalo sa, že iPad vám bude čítať knihy nahlas so zvukovým diktátom, čo je kontroverzná funkcia, ktorá minulý rok spôsobila Amazon Kindle problémy. ... „IBooks pracuje s VoiceOverom, čítačkou obrazovky v iPade, takže vám dokáže prečítať obsah ktorejkoľvek stránky,“ píše sa v popise spoločnosti Apple.

Čo je lepší iPad alebo Kindle?

Ak si chcete prečítať učebnice alebo komiksy, vyberte si iPad

Kindle je ideálny na čítanie románov. ... V takýchto prípadoch je iPad oveľa pohodlnejší. Prvou výhodou iPadu je veľkosť obrazovky. Stránka s 10-palcovým displejom iPadu je väčšia ako na 6-palcovom Kindle.

Ako obnovím odstránené knihy Kindle na svojom iPade?

Ako obnoviť odstránené knihy Kindle na zariadeniach iPad alebo iPhone?

  1. Na hlavnej obrazovke Kindle stlačte tlačidlo „Domov“.
  2. Stláčajte „Ďalšia stránka“, kým sa nedostanete na poslednú stránku Domovskej obrazovky.
  3. Kliknite na položku „Archivované položky“.“
  4. Prejdite históriu odstránených kníh a kliknite na knihu, ktorú chcete obnoviť.

Je Kindle zadarmo s Amazon Prime?

Prime členovia si teraz môžu vychutnať neobmedzené čítanie z rotujúceho výberu najpredávanejších elektronických kníh bez ďalších nákladov. ... Akshay Sahi, riaditeľ a predseda predstavenstva spoločnosti Amazon India, o uvedení na trh uviedol: „Prime Reading je teraz k dispozícii členom v ich elektronických čítačkách Kindle a bezplatnej aplikácii Kindle.

Prečo si na svojom Kindle nemôžem kúpiť knihy Kindle?

Môžete si kúpiť knihy v aplikácii Kindle? Prepáč, ale nie. Knihu Kindle si tiež nemôžete kúpiť v aplikácii Amazon. Je to preto, že Apple zhromažďuje percento peňazí vynaložených na digitálne nákupy v rámci aplikácií na svojich zariadeniach a Amazon s tým nie je v poriadku.

Kde sú knihy Kindle uložené na iPade?

Po prihlásení na iPade by sa vám všetky zakúpené knihy Kindle mali zobrazovať na karte Cloud v dolnej časti obrazovky All Items. Klepnutím na obálku knihy si stiahnite titul z cloudu Amazon do knižnice Kindle na iPade.

Je aplikácia Kindle pre iPad zadarmo?

Premeňte svoj iPhone alebo iPad na Kindle pomocou bezplatnej aplikácie Kindle a noste so sebou všetky svoje elektronické knihy, nech ste kdekoľvek. ... Členovia Kindle Unlimited a Amazon Prime si môžu vyberať a sťahovať eKnihy priamo v aplikácii.

Podporuje Windows 10 kodek AAC cez A2DP pre slúchadlá Bluetooth, keď je nainštalovaný na počítači Mac cez Bootcamp?
Podporuje Windows 10 kodek AAC cez A2DP pre slúchadlá Bluetooth, keď je nainštalovaný na počítači Mac cez Bootcamp? Samotný Windows 10 na rozdiel od M...
Externý adaptér Bluetooth nefunguje s MacBookem Pro 13 palcov začiatkom roka 2015
Ako pripojím svoj starý Mac k Bluetooth? Čo je to Bluetooth kľúč? Môžete pridať Bluetooth do počítača Mac? Ako môžem používať počítač Mac ako reproduk...
Náhlavné súpravy Bluetooth sa krátko pripoja k iPhone, ale potom sa odpoja
Prečo sa môj iPhone stále odpojuje od mojich Bluetooth slúchadiel? Prečo sa moja náhlavná súprava Bluetooth stále odpojuje? Prečo sa moje zariadenie B...