Júlia

Načítanie balíkov do aplikácie Julia nefunguje

Načítanie balíkov do aplikácie Julia nefunguje
  1. Ako importujem balíčky do aplikácie Julia?
  2. Prečo sa Julii nakladá tak dlho?
  3. Ako vstúpite do režimu PKG v Júlii??
  4. Kde hľadá Julia balíčky?
  5. Čo je Julia scenár?
  6. Ako sa dostanem z režimu balíka Julia?
  7. Ako spustím súbor Julia?
  8. Čo je PKG v Júlii?
  9. Ako zaregistrujem balíček s Juliou?
  10. Čo sú balíčky Julia?

Ako importujem balíčky do aplikácie Julia?

Ako nainštalovať balík do aplikácie Julia (zahrnutý príklad)

  1. Krok 1: Otvorte príkazový riadok Julia. Ak chcete začať, otvorte príkazový riadok Julia, tiež známy ako REPL (read-eval-print-loop): Zobrazí sa vám nasledujúca obrazovka:
  2. Krok 2: Nainštalujte balík. Zadajte nasledujúci príkaz a stlačte kláves ENTER: using Pkg.

Prečo sa Julii nakladá tak dlho?

Okrem toho je kompilácia Juliiny kompilácie v súčasnosti dosť slabá: hlavným dôvodom, prečo kódu trvá tak dlho pri každom spustení REPL, je to, že Julia zahodí väčšinu binárnych súborov, ktoré kompilovala.

Ako vstúpite do režimu PKG v Júlii??

Zadajte Pkg REPL stlačením] na zariadení Julia REPL. Ak sa chcete vrátiť späť k aplikácii Julia REPL, stlačte kláves Backspace alebo ^ C. Táto príručka sa pri vykonávaní príkazov Pkg spolieha na Pkg REPL.

Kde hľadá Julia balíčky?

Väčšina balíkov Julia, vrátane tých oficiálnych, je uložená na GitHub, kde je každý balíček Julia podľa konvencie pomenovaný znakom „. jl „prípona.

Čo je Julia scenár?

Skript Julia je textový súbor s koncovkou . jl, ktorý môžeme nechať Juliu rozobrať a spustiť s julia myscript. jl [arg1, arg2,..] . Súbory skriptov je možné spustiť aj z konzoly Julia, stačí napísať include ("myscript.

Ako sa dostanem z režimu balíka Julia?

Ctrl + D opustí repliku julia a balíček pkg okamžite.

Ako spustím súbor Julia?

Keď ste pripravení, existujú v zásade dva spôsoby spustenia skriptu Julia:

  1. Na príkazovom riadku alebo termináli zadajte C:> julia tvoj-skript. jl.
  2. Vo výzve Julia zadajte Julia> zahrnúť („tvoj skript. jl ") .

Čo je PKG v Júlii?

Vitajte v dokumentácii k Pkg, správcovi balíkov Julie. Dokumentácia obsahuje veľa vecí, napríklad správu inštalácií balíkov, vývoj balíkov, prácu s registrami balíkov a ďalšie. V tejto príručke sa v príkladoch používa rozhranie REPL k balíku Pkg.

Ako zaregistrujem balíček s Juliou?

Prejdite na https: // juliahub.com a prihláste sa pomocou svojho účtu GitHub alebo GitLab. Potom kliknite na „Registrovať balíčky“ v ľavej ponuke.

Čo sú balíčky Julia?

Táto webová stránka slúži ako nástroj na prehliadanie balíkov programovacieho jazyka Julia. Funguje to tak, že agregujete rôzne zdroje na Github, ktoré vám pomôžu nájsť váš ďalší balík. Analogicky Julia Packages funguje podobne ako PyPI, Ember Observer a Ruby Toolbox pre svoje príslušné komíny.

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel
Bezdrôtové slúchadlá fungujú pripojením alebo spárovaním so zariadením, ktoré chcete použiť, pomocou rádiového alebo infračerveného signálu. Mnoho zar...
Telefonické hovory na iPhone na slúchadlách Bluetooth nezvonia
Uistite sa, že je váš iPhone nastavený na tichý režim pomocou prepínača Ring / Silent na ľavej strane vášho iPhone. Uistite sa, že sú slúchadlá Blueto...
MacBook (12 ”2017) - Bluetooth nie je k dispozícii
Kliknite na ikonu Bluetooth na paneli s ponukami a vypnite Bluetooth. Po vypnutí ho znova zapnite kliknutím na Zapnúť Bluetooth. Ak chyba „Bluetooth n...