Sonos

Podpora pre Sonos Play pre MacBook Pro Airplay 2 5 reproduktorov

Podpora pre Sonos Play pre MacBook Pro Airplay 2 5 reproduktorov
  1. Ktoré reproduktory Sonos sú kompatibilné s AirPlay 2?
  2. Má Sonos Play 5 funkciu AirPlay 2??
  3. Ako pripojím reproduktor Sonos k počítaču Macbook Pro?
  4. Ako pripojím AirPlay 2 k Sonosu?
  5. Sú kompatibilné so systémom Sonos Play 1 AirPlay?
  6. Prečo AirPlay nefunguje na systéme Sonos?
  7. Ako pridám reproduktory do AirPlay?
  8. Je AirPlay rovnaké ako Bluetooth?
  9. Môžem hrať svoj Mac cez Sonos?
  10. Prečo Sonos nebude hrať moju knižnicu iTunes?
  11. Existuje aplikácia Sonos pre Macbook Pro?
  12. Prečo nemôžem prehrávať hudbu z iPhonu na systéme Sonos?
  13. Ako môžem použiť AirPlay so starým Sonosom?
  14. Prečo sa môj iPhone nepripojí k Sonosu?

Ktoré reproduktory Sonos sú kompatibilné s AirPlay 2?

AirPlay 2 je podporovaný iba na zariadeniach Sonos One, Sonos Beam, Sonos Playbase a Play: 5. To však neznamená, že nemôžete používať AirPlay 2 s vašim starším reproduktorovým systémom Sonos alebo podporovaným nie Airplay.

Má Sonos Play 5 funkciu AirPlay 2??

AirPlay 2 bude fungovať na nových reproduktoroch Sonos Beam, Sonos One, Playbase a druhej generácii Play: 5, ale ak máte staršie reproduktory, môžete ich zoskupiť do jedného z kompatibilných reproduktorov, aby s nimi AirPlay 2 fungoval.

Ako pripojím reproduktor Sonos k počítaču Macbook Pro?

Ako sa pripojiť k existujúcemu systému Sonos

  1. Spustite aplikáciu Sonos Controller z doku alebo z vyhľadávača.
  2. Na uvítacej obrazovke kliknite na Ďalej.
  3. Kliknite na Pripojiť k existujúcemu systému.
  4. Postupujte podľa pokynov na obrazovke.
  5. Na obrazovke „Pripojené“ kliknite na Ďalej.
  6. Vyberte, či si chcete nastaviť hudobnú knižnicu.

Ako pripojím AirPlay 2 k Sonosu?

Ako nastaviť AirPlay 2 na Sonose

  1. Otvorte aplikáciu Sonos. Mali by ste vidieť výzvu na aktualizáciu, ale ak nie, klepnite na Viac. ...
  2. Otvorte AirPlay 2 na svojom iOS zariadení tak, že otvoríte ovládací panel a potom Force Touching na hudobný widget (alebo jednoducho klepnete na pravý horný roh krabice). ...
  3. Vyberte reproduktory, z ktorých chcete hrať.

Sú kompatibilné so systémom Sonos Play 1 AirPlay?

AirPlay je podporovaný iba na Sonos One, druhej generácii Play: 5 a nedávno vydanom Sonos Beam, takže aby ste to mohli využiť, budete potrebovať aspoň jeden z týchto reproduktorov v nastavení systému Sonos.

Prečo AirPlay nefunguje na systéme Sonos?

Ak jeden alebo viac vašich produktov Sonos kompatibilných s AirPlay nie je uvedených v ponuke AirPlay, skontrolujte, či sú zapnuté a pripojené k vášmu systému Sonos. AirPlay nie je k dispozícii na reproduktoroch Sonos, ktoré sú nastavené ako priestorové reproduktory.

Ako pridám reproduktory do AirPlay?

Prejdite na svojom zariadení iPhone / iPad do časti Wi-Fi v časti Nastavenia. V časti „NASTAVENIE NOVÉHO REPRODUKTORA AIRPLAY“ vyberte reproduktor, pre ktorý chcete nastaviť AirPlay...”V spodnej časti displeja. Vyberte sieť Wi-Fi, ku ktorej chcete pripojiť tento reproduktor, a stlačte Ďalej.

Je AirPlay rovnaké ako Bluetooth?

Napriek tomu, že sa Bluetooth a AirPlay často používajú na bezdrôtové vysielanie, v skutočnosti fungujú pomocou dvoch úplne odlišných technológií. ... Na rozdiel od rozhrania Bluetooth, ktoré sa pripája priamo (alebo „medzi dvoma bodmi“) medzi zariadeniami, AirPlay vytvára spojenie pomocou „piggybacking“ vo vašej domácej sieti Wi-Fi.

Môžem hrať svoj Mac cez Sonos?

Áno, Mac môže používať AirPlay na odosielanie zvuku do zariadení Sonos kompatibilných s AirPlay. Mali by ste byť schopní zvoliť si ciele Sonos Airplay kliknutím na ikonu Zvuk na paneli s ponukami, ako je zobrazené nižšie v príklade z môjho systému.

Prečo Sonos nebude hrať moju knižnicu iTunes?

To je obmedzenie systému Sonos. Nie je kompatibilný s AirPlay, takže na neho nemôžete streamovať z iTunes. Do svojej knižnice iTunes máte prístup iba prostredníctvom aplikácie Sonos. Musíte si stiahnuť aplikáciu Sonos do počítača a potom nastaviť iTunes ako svoju hudobnú knižnicu.

Existuje aplikácia Sonos pre Macbook Pro?

Sonos 3.7 pre Mac je bezplatné stiahnutie dostupné na webovej stránke spoločnosti Sonos; vyžaduje Mac OS X 10.6 alebo vyšší. Aplikácia pre iOS je k dispozícii zadarmo v App Store a je kompatibilná so zariadeniami so systémom iOS so systémom iOS 3.0 alebo novší.

Prečo nemôžem prehrávať hudbu z iPhonu na systéme Sonos?

Od dnešného dňa nebude funkcia „Na tomto iPhone alebo iPade“ v aplikácii Sonos k dispozícii. ... Najlepším spôsobom, ako prehrať hudbu uloženú v telefóne na telefóne Sonos, je použitie aplikácie Apple AirPlay 2 na kompatibilných reproduktoroch Sonos (Sonos One, Amp, Beam, Play: 5 (Gen 2), Playbase a SYMFONISK WiFi reproduktory).

Ako môžem použiť AirPlay so starým Sonosom?

Zoskupte svoj starší reproduktor Sonos do reproduktora Sonos kompatibilného s AirPlay 2

  1. Spustite aplikáciu Sonos na svojom iPhone alebo iPade.
  2. Klepnite na kartu Viac v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. Klepnite na Nastavenia.
  4. Klepnite na AirPlay.
  5. Zapnite skupinové reproduktory iné ako AirPlay.

Prečo sa môj iPhone nepripojí k Sonosu?

Možno bude potrebné, aby sa zariadenie so systémom iOS s ovládačom Sonos znova pripojilo k vašej sieti WiFi. Choď do nastavení -> Wi-Fi na vašom zariadení a vypnite a znova zapnite Wi-Fi. ... Váš smerovač nemusí správne prenášať údaje vo vašej domácej sieti.

Existuje spôsob, ako automaticky odpojiť bluetooth na mojom počítači mac, keď sa môj iphone pokúša pripojiť k nemu a naopak
Ako zabránim tomu, aby môj iPhone zdieľal zariadenia Bluetooth? Ako vypnem Bluetooth na počítači Mac? Ako odpojím iCloud od Bluetooth? Čo robí pripoje...
Zvuk Bluetooth je trhaný / koktavý na Macbook Pro (Mojave), ale nie na iPhone
Prečo je Bluetooth audio trhané? Ako opravíte trhaný zvuk Bluetooth? Ako môžem opraviť oneskorenie Bluetooth na počítači Mac? Prečo môj Bluetooth pres...
MacOS zakáže automatické pripojenie zariadenia Bluetooth
Ako vypnúť automatické prepínanie Bluetooth v systéme MacOS Big Sur Kliknite na Ovládacie centrum v ponuke. Kliknite na Bluetooth. Vyberte pripojenie ...