Apple

Predvolené aplikácie pre Macbook pro nainštalované pod iným ID Apple?

Predvolené aplikácie pre Macbook pro nainštalované pod iným ID Apple?
  1. Prečo je môj obchod pod iným Apple ID?
  2. Čo sa stane s aplikáciami, keď zmeníte Apple ID?
  3. Ako zmením Apple ID pre nainštalované aplikácie?
  4. Čo je predinštalované na Macbook Pro?
  5. Aplikácie nie je možné aktualizovať kvôli starému Apple ID?
  6. Prečo sa stále zobrazuje moje staré Apple ID?
  7. Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?
  8. Stratím svoje aplikácie, ak si zmením Apple ID?
  9. Môžem si zmeniť svoje Apple ID a ponechať si všetko v telefóne?
  10. Ako zistím, ktoré aplikácie sú spojené s mojím Apple ID?
  11. Ako stiahnem aplikácie po svojom novom Apple ID?
  12. Prečo po vytvorení nového Apple ID nemôžem sťahovať aplikácie?

Prečo je môj obchod pod iným Apple ID?

Ak žiada o aktualizáciu aplikácie alebo aplikácií iné Apple ID, boli zakúpené v inom účte Apple. ... Namiesto toho aplikáciu zo zariadenia odstráňte a znova si ju zakúpte s Apple ID, do ktorého chcete aplikáciu zaregistrovať.

Čo sa stane s aplikáciami, keď zmeníte Apple ID?

Aplikácie zostanú, ale nemôžete ich aktualizovať pomocou iného Apple ID. Vo vašom telefóne stále nič nebude. Ak chcete, môžete si vytvoriť nové ID jablka. Pamätajte, že aplikácie sú spojené s identifikátorom Apple, ktorý bol použitý na jeho zakúpenie, takže ak má táto aplikácia aktualizáciu, budete potrebovať staré ID Apple a heslo.

Ako zmením Apple ID pre nainštalované aplikácie?

Ak chcete zmeniť Apple ID spojené s budúcimi aplikáciami, ktoré inštalujete, odhláste sa a potom do požadovaného. Apple ID spojené s už stiahnutými aplikáciami nemožno zmeniť bez ich odstránenia a opätovného stiahnutia.

Čo je predinštalované na Macbook Pro?

Akýkoľvek Macbook je dodávaný s operačným systémom macOS Big Sur (integrovaný softvér), ako sú Time Machine, FaceTime, Safari a Apple Music and TV (zadarmo). Macy sa nedodávajú s hrami, antivírusom, MS Office alebo Final Cut Pro.

Aplikácie nie je možné aktualizovať kvôli starému Apple ID?

Odpoveď: Odpoveď: Ak boli tieto aplikácie pôvodne zakúpené s týmto iným AppleID, nemôžete ich pomocou svojho AppleID aktualizovať. Budete ich musieť odstrániť a zakúpiť pomocou svojho vlastného AppleID. Nákupy sú navždy spojené s AppleID použitým v čase pôvodného nákupu a sťahovania.

Prečo sa stále zobrazuje moje staré Apple ID?

Otázka: Otázka: Moje staré ID Apple sa stále objavuje

Zo starého Apple ID sa budete musieť úplne odhlásiť. Prihláste sa pomocou nového Apple ID. Pamätajte, že každá aplikácia, ktorú stiahnete a ktorá bola pôvodne načítaná pod starým Apple ID, spôsobí zobrazenie starého Apple ID. Najlepšie je zbaviť sa ich a znova stiahnuť aplikácie.

Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?

Áno, toto chcete. Po vypnutí individuálnej synchronizácie Odstráňte účet iCloud pre staré Apple ID. Keď sa potom prihlásite do iCloudu pomocou svojho nového Apple ID, vyberte možnosť Zlúčiť a tá nahrá všetky vaše kontakty a údaje na účet iCloud pre vaše nové Apple ID.

Stratím svoje aplikácie, ak si zmením Apple ID?

Aplikáciu môžete ponechať stiahnutú alebo zakúpenú pomocou svojho ID, ale vaše dieťa môže byť niekedy vyzvané na zadanie hesla k vášmu Apple ID, najmä keď sa objavia aktualizácie. V tom druhom prípade, najlepšom, môžete aplikáciu odstrániť a znova nainštalovať a potom sa prihlásiť pomocou účtu vývojára hry.

Môžem si zmeniť svoje Apple ID a ponechať si všetko v telefóne?

Ak ste dostali novú e-mailovú adresu a svoju starú e-mailovú adresu ste použili ako svoje Apple ID a iCloud ID, môžete ID zmeniť a uchovať všetok obsah a údaje. Ak zmeníte svoje Apple ID, nestratíte žiadne údaje.

Ako zistím, ktoré aplikácie sú spojené s mojím Apple ID?

Užitočné odpovede

  1. Prejdite do svojho počítača Mac. ...
  2. Kliknite na Viac v ľavom hornom rohu.
  3. V rozbaľovacej ponuke zvoľte možnosť Aplikácie.
  4. Ak sa zobrazí výzva, prihláste sa pomocou Apple ID, pre ktoré chcete, aby boli uvedené aplikácie.
  5. V časti Rýchle odkazy na pravej strane App Store kliknite na Zakúpené.

Ako stiahnem aplikácie po svojom novom Apple ID?

Otvorte obchod s aplikáciami a posuňte sa do dolnej časti stránky Odporúčané. Klepnite na svoje Apple ID vľavo dole a odhláste sa, potom sa prihláste. Potom skúste aplikáciu stiahnuť.

Prečo po vytvorení nového Apple ID nemôžem sťahovať aplikácie?

IPhone, ktorý nedokáže sťahovať aplikácie, môže znamenať, že s vaším Apple ID nie je niečo v poriadku. Ak je spojenie medzi vašim iPhone a Apple App Store prerušené, môže to napraviť odhlásenie a opätovné prihlásenie. Prejdite do Nastavení, hore klepnite na svoje meno a dole vyberte Odhlásiť sa.

Zobraziť MAC adresy miestnych zariadení Bluetooth, ku ktorým som sa nikdy nepripojil
Ako naskenujem svoju Bluetooth MAC adresu? Zabezpečte, aby všetky zariadenia Bluetooth mali adresu MAC? Dajú sa sledovať prenosy Bluetooth? Ako zistím...
Bluetooth slúchadlá sa neustále odpájajú
Odpojte všetky nepotrebné pripojenia Bluetooth. ... Zaistite, aby mala vaša náhlavná súprava Bluetooth dostatok energie z batérie. Slúchadlá Bluetooth...
Tlačidlá ovládača náhlavnej súpravy Bluetooth prestali na Macbooku Pro fungovať
Ako dosiahnem, aby moja náhlavná súprava fungovala na počítači Mac? Prečo sa moje slúchadlá Bluetooth nepripojujú k počítaču Mac? Ako pripojím svoje s...