Výhľad

Microsoft Outlook v Mac App Store - žiadna možnosť pri nákupe aplikácie

Microsoft Outlook v Mac App Store - žiadna možnosť pri nákupe aplikácie
  1. Prečo nemôžem používať Outlook na svojom počítači Mac?
  2. Ako získam program Microsoft Outlook na svojom počítači Mac?
  3. Ako povolím doplnky v Outlooku pre Mac?
  4. Môžete si kúpiť výhľad pre Mac samostatne?
  5. Prečo je program Outlook v systéme Mac taký pomalý?
  6. Prečo môj e-mail na serveri Exchange nefunguje na počítačoch Mac?
  7. Koľko stojí Outlook pre Mac?
  8. Musíte platiť za Outlook na Macu?
  9. Ako aktivujem nový výhľad?
  10. Existuje doplnok priblíženia pre aplikáciu Outlook?
  11. Ako povolím doplnky v Outlooku 365?
  12. Ako povolím tímy doplnkov v programe Outlook?

Prečo nemôžem používať Outlook na svojom počítači Mac?

Uistite sa, že macOS aj Outlook sú aktuálne. Aktualizujte si Mac: Prejdite na Predvoľby systému a kliknite na Aktualizácia softvéru. ... Aktualizácia Outlooku na Macu: Otvorte Microsoft Word, Excel alebo inú aplikáciu balíka Microsoft Office a potom kliknite na Pomocník > Skontroluj aktualizácie. Automatická aktualizácia skontroluje dostupnosť aktualizácií.

Ako získam program Microsoft Outlook na svojom počítači Mac?

Ak chcete nainštalovať túto aktualizáciu

  1. Zákazníci služieb Office 365 Commercial môžu získať nový Outlook pre Mac prístupom na svoj portál Office 365 (ikona ozubeného kolieska > Nastavenia služieb Office 365 > Softvér > Ikona Outlook pre Mac) alebo navštívte stránku Softvér.
  2. Predplatitelia služieb Office 365 môžu nový Outlook pre Mac získať na stránke Môj účet.

Ako povolím doplnky v Outlooku pre Mac?

Outlook pre Mac

  1. Otvorte Outlook pre Mac.
  2. Na karte Domov kliknite na ikonu Obchod a otvorte okno Doplnky Office.
  3. V modálnom okne „Doplnky Office“ vyhľadajte pomocou vyhľadávacieho panela výraz Pipeline For Outlook. Kliknutím na prepínač pridáte doplnok do svojho e-mailového klienta Outlook pre Mac.

Môžete si kúpiť výhľad pre Mac samostatne?

Microsoft Office, vrátane Word, Excel, PowerPoint a Outlook, môžete spustiť na počítači Mac (a na svojom iPade alebo iPhone). Nie je to však jednoduchý prípad inštalácie aplikácie, ktorú potrebujete, a začatia písania. Musíte si zvoliť, či sa chcete prihlásiť na predplatné, alebo si môžete kúpiť úplnú verziu.

Prečo je program Outlook v systéme Mac taký pomalý?

Príčina: Ak je zapnuté protokolovanie, program Outlook môže bežať pomalšie

Riešenie: Vypnite protokolovanie v Outlooku. Protokolovanie je diagnostický nástroj, ktorý primárne používajú odborníci v oblasti technickej podpory na riešenie problémov s programom Outlook. Vyberte okno > Chyby synchronizácie. Zrušte začiarknutie políčka Zapnúť protokolovanie pre riešenie problémov.

Prečo môj e-mail na serveri Exchange nefunguje na počítačoch Mac?

Príčina: Vaše poverenia účtu alebo názov servera Exchange sú nesprávne. Riešenie: Overte nastavenia svojho účtu. V ponuke Nástroje kliknite na položku Účty. ... Tip: Ak chcete overiť, že používate správne poverenia, pokúste sa pripojiť k svojmu účtu z inej aplikácie Exchange, ako je napríklad Outlook na webe.

Koľko stojí Outlook pre Mac?

Outlook pre Mac nie je zadarmo. Outlook si na svojom Macu nemôžete stiahnuť zadarmo, pokiaľ ho nevyskúšate ako 30-dňovú skúšobnú verziu Microsoft 365 zadarmo.

Musíte platiť za Outlook na Macu?

Pre prístup k svojmu @mac si určite nemusíte kupovať e-mailového klienta Microsoft Outlook.e-mailový účet com s Apple. Existuje veľa bezplatných e-mailových klientov pre Windows, z ktorých by všetci nemali problém s vašim @mac.com cez Apple.

Ako aktivujem nový výhľad?

Vyskúšajte Nový Outlook

Ak ste si už nainštalovali aktualizáciu programu Microsoft Outlook na jeseň 2020 (16.42 (20101102) alebo novšej), potom môžete ľahko prepnúť na nový vzhľad. V pravom hornom rohu okna vedľa poľa „Vyhľadať“ povoľte prepínač „Nový Outlook“.“

Existuje doplnok priblíženia pre aplikáciu Outlook?

Outlook (web)

Doplnok Zoom pre Outlook si môžete nainštalovať pre vlastné použitie, ak je inštalácia doplnkov povolená správcom služieb Office 365. Prejdite na Zoom pre Outlook v Microsoft App Store. Kliknite na tlačidlo Získať teraz. Inštaláciu dokončite podľa pokynov v obchode Microsoft App Store.

Ako povolím doplnky v Outlooku 365?

Zapnite doplnok v Outlooku pre Windows

  1. V Outlooku kliknite na Súbor > Spravovať doplnky. V aplikácii Outlook Web App kliknite na položku Nastavenia. > Spravovať doplnky.
  2. V časti Spravovať doplnky v stĺpci Zapnuté začiarknite políčko doplnku, ktorý chcete povoliť.

Ako povolím tímy doplnkov v programe Outlook?

V Outlooku zvoľte Súbor a potom Možnosti. Vyberte kartu Doplnky v dialógovom okne Možnosti Outlooku. Ak je doplnok Teams Meeting uvedený v zozname Doplnky zakázaných aplikácií, vyberte v ponuke Spravovať doplnky COM a potom vyberte možnosť Prejsť… Zaškrtnite políčko vedľa doplnku Microsoft Teams Meeting pre Microsoft Office.

Ako vrátiť zariadenie na MacBooku Air cez Bluetooth? [duplikát]
Ako môžem vrátiť späť zariadenie Bluetooth v systéme Mac? Ako vrátite odstránené zariadenie Bluetooth? Ako znova pripojím zariadenie Bluetooth na počí...
Náhlavné súpravy Bluetooth sa krátko pripoja k iPhone, ale potom sa odpoja
Prečo sa môj iPhone stále odpojuje od mojich Bluetooth slúchadiel? Prečo sa moja náhlavná súprava Bluetooth stále odpojuje? Prečo sa moje zariadenie B...
Bluetooth reproduktory prebúdzajú môj MacBook
Ako zabránim tomu, aby môj reproduktor Bluetooth prešiel do režimu spánku? Ako zabránim tomu, aby moja klávesnica Bluetooth prešla do režimu spánku Ma...