Autokonf

Chýba autoconf / automake v Xcode 4.3?

Chýba autoconf / automake v Xcode 4.3?
  1. Ako nájdem autoconf na Macu?
  2. Ako nainštalujem Automake na môj Mac?
  3. Čo je Autoconf Mac?
  4. Ako nainštalovať autoconf Linux?
  5. Čo je príkaz autoconf?
  6. Na čo sa používa Autoconf?
  7. Ako nainštalujem AutoMake na Windows?
  8. Ako funguje Autoconf?
  9. Ako nainštalujem homebrew na môj Mac?
  10. Čo je automake a autoconf?
  11. Čo je Libtool v systéme Linux?
  12. Čo je archív Autoconf?

Ako nájdem autoconf na Macu?

Autokonf

  1. Získajte kódex. Prepnite na / usr / local / src a stiahnite si zdrojový balík. ...
  2. Zostavte a nainštalujte. Nakonfigurujte, skompilujte a nainštalujte do / usr / local / mac-dev-env / autoconf-2.69 . ...
  3. Shell. Vykonaním nasledujúcich riadkov aktualizujte svoj spúšťací skript Bash. ...
  4. Overte inštaláciu. Skontrolujte, či ste úspešne nainštalovali program Autoconf.

Ako nainštalujem Automake na môj Mac?

Nainštalujte si aplikáciu

  1. Stlačte klávesy Command + Medzerník, zadajte Terminal a stlačte kláves Enter / Return.
  2. variť inštalovať automake.

Čo je Autoconf Mac?

Úvod do Autoconf

Autoconf je rozšíriteľný balík makier M4, ktoré vytvárajú shell skripty na automatickú konfiguráciu balíkov zdrojových kódov softvéru. ... Výroba konfiguračných skriptov pomocou funkcie Autoconf vyžaduje GNU M4. Mali by ste nainštalovať GNU M4 (minimálne verzia 1.4.

Ako nainštalovať autoconf Linux?

Podrobné pokyny:

  1. Spustením príkazu update aktualizujete úložiská balíkov a získate najnovšie informácie o balíku.
  2. Spustením príkazu install s príznakom -y rýchlo nainštalujete balíky a závislosti. sudo apt-get install -y autoconf.
  3. Skontrolujte systémové protokoly a uistite sa, že neexistujú žiadne súvisiace chyby.

Čo je príkaz autoconf?

príkaz autoconf sa v Linuxe používa na generovanie konfiguračných skriptov. Vygenerujte konfiguračný skript zo ŠABLÓNY ŠABLÓNY, ak je daný, alebo z konfigurácie.AC ', ak je k dispozícii, alebo' konfigurovať.v '. Výstup sa odošle na štandardný výstup, ak sa zadá TEMPLATE-FILE, inak sa odošle do konfigurácie.

Na čo sa používa Autoconf?

GNU Autoconf je nástroj na výrobu konfiguračných skriptov na vytváranie, inštaláciu a balenie softvéru v počítačových systémoch, kde je k dispozícii shell Bourne. Autoconf je agnostik ohľadom použitých programovacích jazykov, ale často sa používa pre projekty využívajúce C, C ++, Fortran, Fortran 77, Erlang alebo Objective-C.

Ako nainštalujem AutoMake na Windows?

Inštalácia a použitie

Predvolený inštalačný adresár je C: \ Progra ~ 1 \ AutoMake. AutoMake je možné nainštalovať do iného adresára, ale potom musíte vo všetkých skriptoch zodpovedajúcim spôsobom zmeniť odkaz na „c: / progra ~ 1 / automake“.

Ako funguje Autoconf?

Automatická konfigurácia v podstate spustí preprocesor vo vašom skripte, aby vytvoril prenosný skript shellu, ktorý vykoná všetky potrebné testy, vytvorí užitočné súbory denníka, súbory predspracovania šablóny, napríklad na vytvorenie súboru Makefile z súboru Makefile.va prijať štandardnú sadu argumentov príkazového riadku.

Ako nainštalujem homebrew na môj Mac?

Ak si chcete nainštalovať Homebrew, stiahnete si inštalačný skript a potom ho spustíte. Najskôr si stiahnite skript do svojho lokálneho počítača zadaním nasledujúceho príkazu do okna Terminálu: curl -fsSL -o install.sh https: // raw.githubusercontent.com / Homebrew / install / master / install.š.

Čo je automake a autoconf?

Automake bol teda nový kompilátor, ktorý integroval s autoconf a spracoval „zdrojový“ Makefile (pomenovaný Makefile.am) do súborov Makefiles, ktoré by sa potom mohli vložiť do programu Autoconf. Sieť nástrojov automake / autoconf v skutočnosti používa množstvo ďalších pomocných nástrojov a sú rozšírené o ďalšie komponenty pre ďalšie konkrétne úlohy.

Čo je Libtool v systéme Linux?

GNU Libtool je všeobecný skript podporujúci knižnicu, ktorý skrýva zložitosť používania zdieľaných knižníc za konzistentné a prenosné rozhranie. Ak chcete používať Libtool, pridajte do svojho Makefile, Makefile, nové všeobecné príkazy na tvorbu knižnice.v alebo Makefile.am. Podrobnosti nájdete v dokumentácii.

Čo je archív Autoconf?

Archív GNU Autoconf je zbierka viac ako 500 makier pre GNU Autoconf, do ktorých prispeli ako bezplatný softvér priateľskí podporovatelia celej siete z celého internetu.

Počet cyklov MacBooku Pro
Čo je dobrý počet cyklov pre MacBook Pro? Aký je dobrý počet cyklov batérie? Aký je dobrý počet cyklov batérie pre MacBook? Čo znamená počet cyklov pr...
Starší MacBook Pro nevidí nový moderný reproduktor Bluetooth, prečo nie?
Prečo môj Mac nenájde môj Bluetooth reproduktor? Ako pridám nové zariadenie Bluetooth do svojho počítača Mac? Majú MacBook Pro Bluetooth?? Ako pripojí...
MacBook Pro 15 2017 Bluetooth sa znova pripojí, keď je pripojená myš
Prečo sa moje Bluetooth stále odpojuje od môjho Macbooku Pro? Prečo sa môj Mac Bluetooth stále odpojuje? Ako môžem opraviť oneskorenie myši Bluetooth ...