Stránky

Stránky Dokumenty vytvorené v službe Yosemite nemožno po poslednej aktualizácii (5.5.2) [duplikát]

Stránky Dokumenty vytvorené v službe Yosemite nemožno po poslednej aktualizácii (5.5.2) [duplikát]
  1. Prečo nemôžem otvoriť dokument Stránky na počítači Mac?
  2. Ako otvorím staré stránky dokumentov?
  3. Ako získam svoje stránky späť v počítači Mac?
  4. Ako otvorím starý súbor Keynote?
  5. Ako otvorím viac stránok v počítači Mac?
  6. Ako prevediem stránky Mac na Word?
  7. Prečo nie sú moje stránky otvorené?
  8. Aké programy môžu otvárať súbory stránok?
  9. Môžete si stiahnuť staršie verzie aplikácií pre iOS?
  10. Sú stránky lepšie ako Word?
  11. Ako obnovím stratenú stránku v programe Word?

Prečo nemôžem otvoriť dokument Stránky na počítači Mac?

Ak nemôžete otvoriť dokument zo stránok, uistite sa, že máte najnovšiu verziu stránok z obchodu Mac App Store. Ak je dokument tlmený a nemožno ho vybrať, znamená to, že dokument nie je možné otvoriť pomocou stránok. ... prípona súboru txt) na stránkach Pages a potom ich uložte ako dokumenty Pages alebo Word alebo vo formátoch PDF alebo EPUB.

Ako otvorím staré stránky dokumentov?

Ak chcete otvoriť starší dokument iWork v aplikácii Pages, Numbers alebo Keynote, dvakrát kliknite na dokument alebo ho otvorte v aplikácii:

  1. Vyberte súbor > Otvorené.
  2. Vyberte dokument.
  3. Kliknite na Otvoriť.

Ako získam svoje stránky späť v počítači Mac?

Obnovená verzia nahradí súčasnú verziu. Uloženie kópie predchádzajúcej verzie ako nového dokumentu: Podržte stlačenú klávesu Option na klávesnici a potom kliknite na Obnoviť kópiu. Aplikácia Pages otvorí kópiu v novom okne, kde ju môžete upraviť a uložiť pod novým názvom. Pôvodná verzia tiež zostáva otvorená vo vlastnom okne.

Ako otvorím starý súbor Keynote?

Ak chcete otvoriť dokument Keynote, ktorý ste upravovali v nedávnej minulosti, bude to ešte jednoduchšie! Stačí kliknúť na Súbor → Otvoriť posledné a dokument môžete otvoriť jediným kliknutím z podponuky, ktorá sa zobrazí.

Ako otvorím viac stránok na počítači Mac?

Na Docku klepnite a podržte ikonu aplikácie, potom ju potiahnite na pravý alebo ľavý okraj obrazovky a vytvorte rozdelené zobrazenie. Klepnutím na dokument ho otvoríte vedľa prvého dokumentu v rozdelenom zobrazení, alebo klepnutím na tlačidlo plus môžete prehliadať ďalšie dokumenty v správcovi dokumentov.

Ako prevediem stránky Mac na Word?

Ako previesť Doc Pages na Microsoft Word doc na Macu

  1. Otvorte dokument Stránky, ktorý chcete previesť.
  2. Kliknite na položku Súbor v ľavom hornom rohu.
  3. Vyberte Export do → Word…
  4. Kliknite na Ďalej ... v pravom dolnom rohu.
  5. Vytvorte názov exportovaného dokumentu a kam ho chcete uložiť, kliknite na Exportovať.

Prečo nie sú moje stránky otvorené?

Ak nemôžete otvoriť dokument zo stránok, uistite sa, že máte najnovšiu verziu stránok z obchodu Mac App Store. Ak je dokument tlmený a nemožno ho vybrať, znamená to, že dokument nie je možné otvoriť pomocou stránok. Môžete otvárať a upravovať dokumenty programu Microsoft Word (súbory s a . doc alebo .

Aké programy môžu otvárať súbory stránok?

Programy, ktoré otvárajú súbory PAGES

Môžete si stiahnuť staršie verzie aplikácií pre iOS?

Áno! App Store je dostatočne šikovný na to, aby zistil, keď prechádzate aplikáciu v zariadení, ktoré nedokáže spustiť najnovšiu verziu, a ponúkne vám namiesto toho inštaláciu staršej verzie. ... Akokoľvek to urobíte, otvorte stránku Zakúpené a nájdite aplikáciu, ktorú chcete nainštalovať. Klepnite na ňu a stlačte Inštalovať alebo ikonu cloudu.

Sú stránky lepšie ako Word?

○ Stránky sú pri vytváraní správaných súborov PDF lepšie ako Word. Obrázky v PDF sú nepohyblivejšie. Dokumenty PDF produkované stránkami majú vyššie rozlíšenie ako dokumenty Word. ○ Stránky nie sú také dobré ako Word, že nám poskytujú „mapu“ nadpisov kapitol.

Ako obnovím stratenú stránku v programe Word?

Čo ak ste omylom odstránili dokument Word kliknutím na „Shift + Deleted“, môžete prejsť do koša a načítať dokument Word späť. Na danom mieste vyhľadajte svoj dokument Word a kliknite pravým tlačidlom myši na súbory, potom kliknite na tlačidlo „Obnoviť“ a obnovený súbor Word sa obnoví.

MacBook Pro 15 2017 Bluetooth sa znova pripojí, keď je pripojená myš
Prečo sa moje Bluetooth stále odpojuje od môjho Macbooku Pro? Prečo sa môj Mac Bluetooth stále odpojuje? Ako môžem opraviť oneskorenie myši Bluetooth ...
Prečo sa rôzne náhlavné súpravy Bluetooth párujú rôznymi spôsobmi na iPhone?
Môžete k iPhone pripojiť viac slúchadiel Bluetooth? Môžete spárovať naraz 2 slúchadlá Bluetooth? Môžu náhlavné súpravy Bluetooth medzi sebou komunikov...
Zvuk Bluetooth je trhaný / koktavý na Macbook Pro (Mojave), ale nie na iPhone
Prečo je Bluetooth audio trhané? Ako opravíte trhaný zvuk Bluetooth? Ako môžem opraviť oneskorenie Bluetooth na počítači Mac? Prečo môj Bluetooth pres...