Apple

Táto e-mailová adresa nie je k dispozícii. Vyberte inú adresu [duplikát]

Táto e-mailová adresa nie je k dispozícii. Vyberte inú adresu [duplikát]
  1. Prečo Apple ID hovorí, že moja e-mailová adresa nie je k dispozícii?
  2. Ako zmením svoj e-mail Apple ID nie je k dispozícii?
  3. Aká e-mailová adresa sa dá použiť pre Apple ID?
  4. Prečo nemôžem použiť svoju adresu Gmail pre Apple ID?
  5. Môžem mať dva Apple IDS s rovnakou e-mailovou adresou?
  6. Môže byť moje Apple ID rovnaké ako moja e-mailová adresa?
  7. Môžem zmeniť svoje Apple ID bez toho, aby som stratil všetko?
  8. Môžem svoj účet Gmail použiť ako Apple ID?
  9. Ako zlúčim dva účty Apple?
  10. Môžem mať 2 Apple ID?
  11. Ako môžem zmeniť svoju e-mailovú adresu s upozornením spoločnosti Apple?

Prečo Apple ID hovorí, že moja e-mailová adresa nie je k dispozícii?

E-mailovú adresu, ktorá je už priradená k Apple ID, nemožno použiť ako Apple ID. „Priradené k“ v tejto súvislosti znamená, že e-mailová adresa nie je: už sa nepoužíva ako Apple ID. používa sa ako alias pre Apple ID.

Ako zmením svoj e-mail Apple ID nie je k dispozícii?

Ak už nepoužívate e-mailovú adresu priradenú k vášmu Apple ID, môžete ju zmeniť.
...
Ako zmeniť svoje Apple ID na inú e-mailovú adresu

  1. Choď na appleid.jablko.com a prihlásiť sa.
  2. V sekcii Účet zvoľte Upraviť.
  3. Vyberte možnosť Zmeniť Apple ID.
  4. Zadajte e-mailovú adresu, ktorú chcete použiť.
  5. Vyberte Pokračovať.

Aká e-mailová adresa sa dá použiť pre Apple ID?

Ak sa rozhodnete vytvoriť Apple ID, budete môcť používať @icloud.com, @me.com, alebo @mac.e-mailová adresa com, ktorá sa zdvojnásobuje ako vaše nové používateľské meno. Tí, ktorí už používajú e-mail od spoločnosti Apple ako svoje Apple ID, si môžu tiež zmeniť svoje používateľské meno, ale iba na iné @icloud.com, @me.com, alebo @mac.e-mailová adresa com.

Prečo nemôžem použiť svoju adresu Gmail pre Apple ID?

Budete musieť dostať ďalšiu e-mailovú adresu, ktorú môžete použiť ako svoje Apple ID. ... Ak bola vaša e-mailová adresa nejakým spôsobom spojená s ID, napríklad ako e-mailová adresa Reachable at alebo Rescue, nebude ju možné opätovne použiť s iným Apple ID približne jeden rok.

Môžem mať dva Apple IDS s rovnakou e-mailovou adresou?

Odpoveď: A: Odpoveď: A: Nie. AppleID je iba e-mailová adresa, takže žiadne dva e-maily nemôžu byť v skutočnosti rovnaké ako AppleID.

Môže byť moje Apple ID rovnaké ako moja e-mailová adresa?

Pri vytváraní Apple ID zadáte e-mailovú adresu. Táto e-mailová adresa je vaše Apple ID a používateľské meno, ktoré používate na prihlásenie do služieb Apple, ako sú Apple Music a iCloud. Je to tiež kontaktná e-mailová adresa pre váš účet.

Môžem zmeniť svoje Apple ID bez toho, aby som stratil všetko?

Ak ste dostali novú e-mailovú adresu a svoju starú e-mailovú adresu ste použili ako svoje Apple ID a iCloud ID, môžete ID zmeniť a uchovať všetok obsah a údaje. Ak zmeníte svoje Apple ID, nestratíte žiadne údaje.

Môžem svoj účet Gmail použiť ako Apple ID?

E-mail pre Apple ID môžete zmeniť, ak používa akýkoľvek iný druh adresy, napríklad adresu s @yahoo.sk alebo @gmail.com doména. Prejdite na stránku Apple Apple ID a kliknite na tlačidlo Spravovať svoje Apple ID. Zadajte svoju e-mailovú adresu a heslo a potom kliknite na tlačidlo Prihlásiť sa. ... Môžete dokonca pridať alternatívnu e-mailovú adresu.

Ako zlúčim dva účty Apple?

Ako poznamenal Alex, Apple neposkytuje spôsob zlúčenia účtov. Všetko zakúpené v obchode iTunes Store je neustále spojené s účtom, z ktorého bolo pôvodne zakúpené. Môžete však umiestniť všetok obsah do jednej knižnice.

Môžem mať 2 Apple ID?

Nie veľa ľudí o tom vie, ale je možné sa prihlásiť a používať viac Apple ID na iPhone alebo iPade. Môžete sa prihlásiť a nastaviť viac Apple ID na zariadení so systémom iOS z aplikácie Nastavenia a použiť ich na rôzne účely, ako sú kontakty, e-maily, poznámky, záložky atď.

Ako môžem zmeniť svoju e-mailovú adresu s upozornením spoločnosti Apple?

Na stránke Správa môjho účtu spoločnosti Apple sa posuňte nadol do sekcie Zabezpečenie a kliknite na tlačidlo Upraviť. Posuňte sa nadol na e-mail s oznámením a kliknite na položku Upraviť e-mailovú adresu. Zadajte novú e-mailovú adresu s upozornením a potom kliknite na tlačidlo Pokračovať. Na vašu zvolenú e-mailovú adresu bude zaslaný overovací kód.

Počet cyklov MacBooku Pro
Čo je dobrý počet cyklov pre MacBook Pro? Aký je dobrý počet cyklov batérie? Aký je dobrý počet cyklov batérie pre MacBook? Čo znamená počet cyklov pr...
Ako vrátiť zariadenie na MacBooku Air cez Bluetooth? [duplikát]
Ako môžem vrátiť späť zariadenie Bluetooth v systéme Mac? Ako vrátite odstránené zariadenie Bluetooth? Ako znova pripojím zariadenie Bluetooth na počí...
Problém so zvukom na druhom zariadení pri pripojení k Macbooku cez Bluetooth slúchadlá
Prečo sú moje Bluetooth slúchadlá poškodené? Prečo moje Bluetooth slúchadlá znejú tlmene ako Mac? Môžete počúvať dve Bluetooth slúchadlá súčasne Mac? ...