Apple

„Táto e-mailová adresa nie je platná na použitie ako Apple ID“

„Táto e-mailová adresa nie je platná na použitie ako Apple ID“
  1. Prečo moja e-mailová adresa nie je platná pre Apple ID?
  2. Čo je platná e-mailová adresa pre Apple ID?
  3. Prečo nemôžem použiť svoj pracovný e-mail na Apple ID?
  4. Ako opravíte toto Apple ID, je neplatné alebo nie je podporované?
  5. Prečo sa hovorí, že moja e-mailová adresa je neplatná?
  6. Prečo nemôžem použiť účet Gmail pre Apple ID?
  7. Môžete použiť účet Gmail ako Apple ID?
  8. Potrebujem na vytvorenie Apple ID e-mailovú adresu?
  9. Čo robíte, keď e-mail používa iné Apple ID?
  10. Prečo je moje Apple ID neplatné?
  11. Prečo je moje Apple ID nepodporované?
  12. Čo je platné Apple ID?

Prečo moja e-mailová adresa nie je platná pre Apple ID?

Spravidla to znamená, že sa používa pre iné vaše Apple ID. Záchranný e-mail alebo e-mail s kontaktom. ... Ak vaša e-mailová adresa končí znakom @icloud.com, @me.com, alebo @mac.com, možno nebudete môcť zmeniť svoje Apple ID. Na stránke svojho účtu sa tiež nezobrazí položka Zmeniť e-mailovú adresu.

Čo je platná e-mailová adresa pre Apple ID?

Ak sa rozhodnete vytvoriť Apple ID, budete môcť používať @icloud.com, @me.com, alebo @mac.e-mailová adresa com, ktorá sa zdvojnásobuje ako vaše nové používateľské meno.

Prečo nemôžem použiť svoj pracovný e-mail na Apple ID?

Aby ste mohli používať túto e-mailovú adresu ako Apple ID, musíte vyhľadať Apple ID, ku ktorému je priradený, a zmeniť ho tak, aby e-mail už nebol priradený k Apple ID. Potom bude k dispozícii na použitie.

Ako opravíte toto Apple ID, je neplatné alebo nie je podporované?

Ak používate bezpečnostné otázky so svojím Apple ID alebo ak nemáte prístup k dôveryhodnému zariadeniu alebo telefónnemu číslu, prejdite na stránku iforgot.jablko.com. Potom môžete svoj účet odomknúť pomocou svojho existujúceho hesla alebo si heslo resetovať.

Prečo sa hovorí, že moja e-mailová adresa je neplatná?

Čo je neplatná e-mailová adresa? V zásade je to iba adresa, ktorá nemá správny formát, aby mohla byť e-mailovou adresou, ktorá neexistuje alebo už neexistuje. Riešenie týchto prípadov nás môže často viesť k poškodeniu časti skóre našej reputácie na jednom alebo viacerých serveroch.

Prečo nemôžem použiť účet Gmail pre Apple ID?

Ak bola vaša e-mailová adresa nejakým spôsobom spojená s ID, napríklad ako e-mailová adresa Reachable at alebo Rescue, nebude ju možné opätovne použiť s iným Apple ID približne jeden rok. Budete musieť dostať ďalšiu e-mailovú adresu, ktorú môžete použiť ako svoje Apple ID.

Môžete použiť účet Gmail ako Apple ID?

Od dnešného dňa môžete svoje Apple ID zmeniť z e-mailovej služby tretej strany, ako je Gmail alebo Yahoo, na doménu Apple .. ... Spoločnosť vysvetľuje, že ak je vaše Apple ID momentálne spojené s e-mailovou adresou Gmail alebo Yahoo, môžete teraz prejsť na @ iCloud.com, @me.com, alebo @mac.com účet.

Potrebujem na vytvorenie Apple ID e-mailovú adresu?

Apple ID môžete vytvoriť pomocou svojej aktuálnej e-mailovej adresy alebo si môžete nechať vygenerovať e-mailovú adresu @icloud. Môžete si vytvoriť Apple ID na počítači Mac, iOS alebo iPadOS alebo na webovej stránke účtu Apple ID. Prečítajte si článok podpory Apple Prihláste sa pomocou svojho Apple ID.

Čo robíte, keď e-mail používa iné Apple ID?

Ako zmeniť svoje Apple ID na inú e-mailovú adresu

  1. Choď na appleid.jablko.com a prihlásiť sa.
  2. V sekcii Účet zvoľte Upraviť.
  3. Vyberte možnosť Zmeniť Apple ID.
  4. Zadajte e-mailovú adresu, ktorú chcete použiť.
  5. Vyberte Pokračovať.

Prečo je moje Apple ID neplatné?

Čo máte na mysli „nesprávne Apple ID?„Povedali ste„ neplatný e-mail “a„ nemáte prístup “, znamená to, že e-mail, ku ktorému je vaše Apple ID pripojené, už nie je ten, ku ktorému máte prístup? V takom prípade môžete prejsť na adresu https: // iforgot.jablko.com / appleid a skúste si obnoviť heslo zodpovedaním bezpečnostných otázok.

Prečo je moje Apple ID nepodporované?

Čo je „nepodporovaný problém s identifikáciou jablka“ ? ... V závislosti na tom, ako ste si vytvorili svoje Apple ID, nemusí byť možné nastaviť iCloud s vašim aktuálnym Apple ID. Ak vaše Apple ID funguje s iTunes Store, App Store, Game Center, FaceTime alebo inými službami Apple, malo by vaše Apple ID fungovať pre iCloud. Kontakt.

Čo je platné Apple ID?

Vaše Apple ID je účet, ktorý používate na prístup k službám Apple, ako sú App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime a ďalších. Zahŕňa e-mailovú adresu a heslo, ktoré používate na prihlásenie, ako aj kontaktné, platobné a bezpečnostné podrobnosti, ktoré používate v službách Apple.

MacBook sa pripojí k JBL Flip 4 a potom sa odpojí
Prečo sa môj reproduktor Bluetooth stále odpojuje od môjho počítača Mac? Prečo môj reproduktor Bluetooth JBL neustále klesá?? Prečo sa môj MacBook nep...
Externý adaptér Bluetooth nefunguje s MacBookem Pro 13 palcov začiatkom roka 2015
Ako pripojím svoj starý Mac k Bluetooth? Čo je to Bluetooth kľúč? Môžete pridať Bluetooth do počítača Mac? Ako môžem používať počítač Mac ako reproduk...
Je známy problém s občasným reštartom MacBookov a Bluetooth?
Prečo sa Bluetooth v Macu stále odpojuje? Prečo sa Bluetooth stále odpojuje? Ako viete, že váš Macbook zomiera?? Ako opravím problém s MacOS Catalina ...