Čas

Zálohy Time Machine do Time Capsule využívajú údaje z internetu. Ako tomu zabrániť?

Zálohy Time Machine do Time Capsule využívajú údaje z internetu. Ako tomu zabrániť?
  1. Ako môžem zmeniť nastavenie Time Machine na Apple?
  2. Ako môžem použiť Time Capsule bez WIFI?
  3. Ako môžem zmeniť siete na stroji Time Machine?
  4. Ako odstránim staré zálohy na mojej časovej schránke AirPort?
  5. Ako zistím, kedy je Time Machine zálohovaný?
  6. Ako môžem spravovať zálohy Time Machine?

Ako môžem zmeniť nastavenie Time Machine na Apple?

Ak chcete zmeniť tieto predvoľby, vyberte ponuku Apple > Predvoľby systému, potom kliknite na Time Machine. Vyberte, či má Time Machine automaticky zálohovať vaše súbory.

Ako môžem použiť Time Capsule bez WIFI?

3 odpovede

  1. Vyberte si svoju Time Capsule a stlačte Edit .
  2. Prejdite na kartu s názvom Bezdrôtové pripojenie (nie Sieť, ako navrhuje Zhovner, pretože prepnutie do režimu premostenia iba zabráni tomu, aby bol smerovačom, ale neznemožňuje to, aby bol sieťovým prístupovým bodom, ku ktorému sa budú vaše zariadenia pripájať)
  3. V rozbaľovacej ponuke Sieťový režim vyberte možnosť Vypnuté .

Ako môžem zmeniť siete na stroji Time Machine?

Kliknite na „Ostatné zariadenia Wi-Fi“ v ľavom hornom rohu a v časti „Sieťové rozhrania“ vyberte možnosť „Ethernet“. Mala by sa objaviť Time Capsule. Kliknutím na ňu teraz môžete zmeniť svoj „Sieťový režim“ tak, že najskôr kliknete na „Upraviť“, potom kliknete na kartu „Bezdrôtové pripojenie“ a potom z rozbaľovacej ponuky vyberiete možnosť Wi-Fi.

Ako odstránim staré zálohy na mojej časovej schránke AirPort?

Prejdite na jednu z týchto položiek vo vyhľadávači, vyberte ju a potom vyberte ikonu Enter Time Machine z ikony panela ponuky Time Machine. Keď ste v nástroji Time Machine, kliknite na paneli nástrojov na ponuku Akcia (ikona ozubeného kolieska) a vyberte príkaz Odstrániť všetky zálohy položky.

Ako zistím, kedy je Time Machine zálohovaný?

Ak chcete zistiť, na čom Time Machine pracuje, jediným riešením grafického používateľského rozhrania je otvorenie panela System Time System Preferences (Predvoľby systému Time Machine), kde uvidíte buď čas poslednej a ďalšej zálohy, alebo či je aktuálna záloha. práve sa zobrazuje indikátor priebehu, ktorý ukazuje, koľko práce so zálohovaním ešte zostáva.

Ako môžem spravovať zálohy Time Machine?

Ak to chcete urobiť, jednoducho prejdite do umiestnenia súboru a vyvolajte rozhranie Time Machine (vykonáva sa z ponuky Time Machine). Keď sa zobrazí pohľad na Time Machine v hviezdnom poli, vyhľadajte súbor v poprednom okne, kliknite naň pravým tlačidlom myši, vyberte možnosť „Odstrániť všetky zálohy súboru [názov súboru]“ a potvrďte akciu.

MacBook Bluetooth sa nezapne
Prečo sa Bluetooth na mojom počítači Mac nezapne? Ako resetujete Bluetooth v systéme Mac? Ako zapnete Bluetooth na uzamknutom počítači Mac? Ako môžem ...
Ako používať mikrofón iPhone, keď je Bluetooth pripojený k reproduktoru? [duplikát]
Môžem svoj iPhone použiť ako mikrofón s reproduktorom Bluetooth? Môžete pripojiť mikrofón Bluetooth k reproduktoru Bluetooth? Ako zmením nastavenie mi...
MacBook Pro 15 2017 Bluetooth sa znova pripojí, keď je pripojená myš
Prečo sa moje Bluetooth stále odpojuje od môjho Macbooku Pro? Prečo sa môj Mac Bluetooth stále odpojuje? Ako môžem opraviť oneskorenie myši Bluetooth ...