Apple

Dve Apple ID - jedno pre obchodné a jedno pre osobné

Dve Apple ID - jedno pre obchodné a jedno pre osobné

Odpoveď: Odpoveď: Môžete si vytvoriť 2 Apple ID. Vďaka tomu budú vaše informácie týkajúce sa práce oddelené od vašich osobných údajov. Používanie dvoch Apple ID nemusí byť komplikované, pokiaľ nemusíte zdieľať údaje medzi týmito dvoma ID.

  1. Môžem mať osobné a obchodné Apple ID?
  2. Môže mať 1 osoba 2 Apple ID?
  3. Môžem mať osobné Apple ID a pracovné Apple ID?
  4. Ako nastavím samostatné Apple ID pre prácu?
  5. Koľko stojí obchodná zľava spoločnosti Apple?
  6. Čo je to obchodný účet Apple?
  7. Môžem zmeniť svoje Apple ID na telefóne bez toho, aby som stratil všetko?
  8. Ako prevediem všetko z jedného Apple ID na druhé?
  9. Čo sa stane, ak mám 2 Apple ID?
  10. Mali by ste vytvoriť nové Apple ID pre pracovný telefón?
  11. Ako oddelím dva iphone s rovnakým Apple ID 2020?
  12. Je lepšie mať samostatné Apple ID?

Môžem mať osobné a obchodné Apple ID?

Vaša spoločnosť môže pre zamestnancov vytvárať spravované Apple ID, ktoré môžu používať na obchodné účely. Spravované Apple ID sú jedinečné pre vašu spoločnosť a sú oddelené od Apple ID, ktoré si môžete vytvoriť sami. Svoje spravované Apple ID môžete priradiť k rovnakej e-mailovej adrese a telefónnemu číslu ako vaše osobné Apple ID.

Môže mať 1 osoba 2 Apple ID?

Nie. Nemôžete zlúčiť dve alebo viac Apple ID do jedného. Môžete však použiť jedno Apple ID pre služby iCloud a druhé Apple ID pre nákupy v obchode (vrátane iTunes v cloude a iTunes Match). Podrobnosti nájdete v časti „Používanie jedného Apple ID pre iCloud a iného Apple ID pre nákupy v obchode“.

Môžem mať osobné Apple ID a pracovné Apple ID?

Odpoveď: Odpoveď: Odpoveď: S jediným AppleID nemôžete oddeliť obsah. ... Ak chcete, aby boli veci oddelené, budete potrebovať druhé AppleID na vytvorenie pracovných účtov Apple pre konkrétnu prácu.

Ako nastavím samostatné Apple ID pre prácu?

Vytvorte si Apple ID

Pri vytváraní jednej použite svoju pracovnú e-mailovú adresu a pri vytváraní druhej svoju domácu e-mailovú adresu. Apple nebude mať tušenie, že sú vlastne pre tú istú osobu. A nemusí to vedieť. Sledoval som odkaz, ale nie je možné nastaviť samostatné ID.

Koľko stojí obchodná zľava spoločnosti Apple?

Rovnako ako zľavy pre Apple Business Team, aj firemné zľavy sa pohybujú od 2 do 10% v závislosti od toho, ktorý stroj je zakúpený.

Čo je to obchodný účet Apple?

Apple ponúka špeciálne finančné plány pre podniky, takže môžete nakupovať položky so zálohou a zvyšok zaplatiť za určité časové obdobie. ... Navyše môžete využiť vernostný program Apple Business Loyalty program, ktorý poskytuje zľavy na produkty Apple podľa toho, koľko utratíte za obdobie 12 mesiacov.

Môžem zmeniť svoje Apple ID na telefóne bez toho, aby som stratil všetko?

Ak ste dostali novú e-mailovú adresu a svoju starú e-mailovú adresu ste použili ako svoje Apple ID a iCloud ID, môžete ID zmeniť a uchovať všetok obsah a údaje. Ak zmeníte svoje Apple ID, nestratíte žiadne údaje.

Ako prevediem všetko z jedného Apple ID na druhé?

Na počítači Mac ich môžete pretiahnuť na iný účet a potom ich presunúť späť, akonáhle nastavíte svoje nové ID. Na zariadení so systémom iOS ich však budete musieť skopírovať a prilepiť do nových poznámok, keď nastavíte nový Apple ID, budete ich však musieť zdieľať skôr, ako začnete robiť poznámky o starom Apple ID ...

Čo sa stane, ak mám 2 Apple ID?

Môžete mať dva Apple ID priradené k dvom rôznym službám (t. J.e. jeden pre iCloud a jeden pre iTunes a App Store) môžete mať aj predchádzajúce nákupy autorizované pre staré Apple ID, ktoré môžu dostávať náhodné vyskakovacie okná na prihlásenie do starého Apple ID alebo Apple ID priateľa.

Mali by ste vytvoriť nové Apple ID pre pracovný telefón?

Takže - ak si chcete skutočne zachovať svoju osobnú prácu - prihláste sa a udržujte si pracovné AppleID, aby ste nemiešali streamy. Pre mnoho ľudí je použitie osobného AppleID iba pre App Store mimoriadne nízke riziko a môžete sa rozhodnúť, že nebudete automaticky inštalovať aplikácie a mať pod kontrolou, ktorú históriu aplikácií chcete zdieľať s prácou.

Ako oddelím dva iphone s rovnakým Apple ID 2020?

Krátka odpoveď je, že nemôžete mať oboje. Zdieľaním Apple ID ste rovnaká osoba, ktorá používa 2 rôzne zariadenia. Vaše telefóny sa správajú tak, ako boli navrhnuté.

Je lepšie mať samostatné Apple ID?

Odporúčame vám používať rovnaké Apple ID pre všetky služby Apple na vašom zariadení - vrátane iTunes & Obchody s aplikáciami a iCloud. Používanie viacerých Apple ID môže byť mätúce a spôsobiť problémy s prístupom k zakúpenému obsahu alebo s používaním niektorých služieb. Ak máte viac Apple ID, nemôžete ich zlúčiť.

MacBook Pro (začiatok roka 2015) Problémy s Bluetooth Catalina
Prečo sa môj MacBook Pro nepripojuje k Bluetooth? Môže sa Bluetooth rozbiť na Macu? Prečo sa moje Bluetooth stále odpojuje na mojom počítači Mac? Ako ...
Prepínanie zariadení Bluetooth medzi dvoma MacBookmi Pro
Môže sa Macbook Pro pripojiť k viacerým zariadeniam Bluetooth? Ako prepnem myš Bluetooth medzi počítačmi Mac? Ako vynútim vysunutie zariadenia Bluetoo...
MacBook air stále odpojuje zdroj zvuku
Prejdite do časti Predvoľby systému v ponuke Apple a vyhľadajte ikonu Zvuk. Vo vnútri nastavení zvuku uvidíte kartu s názvom Výstup. ... Skúste nastav...