Apple

Používanie aplikácie zakúpenej na domácom Apple ID na Macu pomocou pracovného Apple ID

Používanie aplikácie zakúpenej na domácom Apple ID na Macu pomocou pracovného Apple ID
  1. Môžete prenášať aplikácie z jedného Apple ID do druhého?
  2. Ako môžem zmeniť svoje Apple ID pre nákupy v obchode App Store?
  3. Ako môžem na nákup aplikácií použiť iné Apple ID?
  4. Môžete používať Domáce zdieľanie s rôznymi Apple ID?
  5. Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?
  6. Môžete si vytvoriť nové Apple ID a uchovať si všetko??
  7. Ako rozdelíte účet Apple ID?
  8. Ako oddelím dva iphone s rovnakým Apple ID?
  9. Ako oddelím účty Apple ID?
  10. Môžem mať na svojom iPhone 2 Apple ID?
  11. Môžem sa do hudby Apple prihlásiť pomocou iného Apple ID?
  12. Ako môžem použiť iný účet iCloud ako moje Apple ID?

Môžete prenášať aplikácie z jedného Apple ID do druhého?

Nemôžete, obsah (aplikácie, hudba, filmy atď.) Od spoločnosti Apple je viazaný na účet, ktorý ho pôvodne kúpil / prevzal, a v súčasnosti nie je možné ich kopírovať alebo preniesť na iný účet.

Ako môžem zmeniť svoje Apple ID pre nákupy v obchode App Store?

Naučte sa, ako nastaviť médiá Apple ID a nastavenia nákupu. Ak chcete zmeniť tieto predvoľby, vyberte ponuku Apple > Predvoľby systému, kliknite na Apple ID a potom vyberte Médiá & Nákupy na bočnom paneli. Kliknutím na Spravovať zobrazíte a zmeníte svoje nastavenia Apple ID používané pri nákupoch v App Store, Book Store, predplatných a ďalších.

Ako môžem na nákup aplikácií použiť iné Apple ID?

Vyberte ponuku Apple  > Predvoľby systému. Kliknite na Rodinné zdieľanie a potom kliknite na Podrobnosti vedľa svojho mena v zozname Členovia rodiny. Kliknite na tlačidlo Zmeniť vedľa položky Nákupy a hudobný účet. Zadajte Apple ID a heslo, ktoré chcete použiť.

Môžete používať Domáce zdieľanie s rôznymi Apple ID?

Ak máte viac Apple ID v iTunes Store a App Store, môžete pozvať každý zo svojich účtov do skupiny, aby ste mohli zdieľať nákupy z iných Apple ID s rodinou.

Ako môžem zmeniť svoje Apple ID, ale zachovať všetko?

Áno, toto chcete. Po vypnutí individuálnej synchronizácie Odstráňte účet iCloud pre staré Apple ID. Keď sa potom prihlásite do iCloudu pomocou svojho nového Apple ID, vyberte možnosť Zlúčiť a tá nahrá všetky vaše kontakty a údaje na účet iCloud pre vaše nové Apple ID.

Môžete si vytvoriť nové Apple ID a uchovať si všetko??

Ak si vytvoríte nové Apple ID, bude to musieť začať odznova a stratiť všetko, čo ste si zakúpili pomocou tohto ID. Ak ste dostali novú e-mailovú adresu a svoju starú e-mailovú adresu ste použili ako svoje Apple ID a iCloud ID, môžete ID zmeniť a uchovať všetok obsah a údaje.

Ako rozdelíte účet Apple ID?

Najjednoduchší spôsob, ako spustiť 2 Apple ID na jednom počítači, je prejsť do časti Predvoľby systému / Používatelia & Zoskupte sa a vytvorte nový používateľský účet, aby ste mali každý svoj účet. Vaše údaje zostanú oddelené.

Ako oddelím dva iphone s rovnakým Apple ID?

Krátka odpoveď je, že nemôžete mať oboje. Zdieľaním Apple ID ste rovnaká osoba, ktorá používa 2 rôzne zariadenia. Vaše telefóny sa správajú tak, ako boli navrhnuté.

Ako oddelím účty Apple ID?

Ak chcete migrovať na samostatný účet, bude musieť prejsť do Nastavení>iCloud, klepnite na Odstrániť účet, zadajte heslo pre aktuálny účet a po výzve vypnite funkciu Nájsť môj iPhone (ak používa systém iOS 7), vyberte možnosť Ponechať na mojom iPhone (ak chcete uchovať kópiu údajov iCloudu v telefóne), potom sa prihláste späť s iným Apple ...

Môžem mať na svojom iPhone 2 Apple ID?

Môžete mať dva Apple ID priradené k dvom rôznym službám (t. J.e. jeden pre iCloud a jeden pre iTunes a App Store) môžete mať aj predchádzajúce nákupy autorizované pre staré Apple ID, ktoré môžu dostávať náhodné vyskakovacie okná na prihlásenie do starého Apple ID alebo Apple ID priateľa.

Môžem sa do hudby Apple prihlásiť pomocou iného Apple ID?

Technicky môžete použiť jedno Apple ID na nakupovanie a registráciu v službách Apple, ako sú Apple Music a Apple TV +, a druhé Apple ID na synchronizáciu obsahu a údajov medzi iCloud, ako sú napríklad správy, fotografie, poznámky a zálohy.

Ako môžem použiť iný účet iCloud ako moje Apple ID?

Keď sa dostanete na stránku, uvidíte svoje Apple ID odlišné od vášho iCloud ID. Musíte stlačiť upraviť Apple ID a vložiť svoje iCloud ID. Ak vás požiada o heslo, použite heslo Apple ID (nie iCloud) a je rozpoznané. Potom musíte prejsť do iCloudu v nastaveniach a odstrániť účet iCloud.

Ako zistím verziu Bluetooth, ktorú môj iPhone podporuje?
Prejdením prstom po iPhone otvorte Control Center. Potom skontrolujte, či sú zapnuté Wi-Fi a Bluetooth. ... Povoľte vo svojom telefóne Bluetooth. Choď...
MacOS sa nepripojí automaticky k zariadeniu Bluetooth
Súčasne s kombináciou klávesov shift + Option / Alt klepnite na Bluetooth na paneli s ponukami. Kliknite na Debug > Odstráňte všetky zariadenia. Zn...
Chráňte priečinok pred prístupom
Pridajte nové umiestnenie na ochranu Otvorte Štart. Vyhľadajte položku Zabezpečenie systému Windows a kliknutím na horný výsledok otvorte aplikáciu. K...