Apple

Čo sa presne stalo s Apple škrtiacim telefónom iPhone? [zatvorené]

Čo sa presne stalo s Apple škrtiacim telefónom iPhone? [zatvorené]
  1. Škrtí Apple stále staré telefóny?
  2. Prestal Apple spomaľovať telefóny?
  3. Ako zabránim spoločnosti Apple v spomalení môjho iPhone?
  4. Vypína Apple iPhone 6?
  5. Ako zistím, či je môj iPhone obmedzený?
  6. Prečo sú telefóny iPhone časom pomalšie?
  7. Mám vypnúť špičkový výkon iPhone?
  8. Čo robí Apple so starými telefónmi iPhone?
  9. Prečo sa iPhony lámu po 2 rokoch?
  10. Spomalí Apple zámerne staršie počítače Mac??
  11. Ako môžem požadovať svojich 25 dolárov od spoločnosti Apple?

Škrtí Apple stále staré telefóny?

Apple stále ponúka obmedzenie, ktoré pomáha predĺžiť výdrž batérie, ale iOS 11.3 a novšie môžu používatelia túto funkciu deaktivovať.

Prestal Apple spomaľovať telefóny?

Spoločnosť Apple dostala pokutu 25 miliónov eur (21 miliónov libier, 27 miliónov dolárov) za to, že vedome spomalil staršie modely iPhone bez toho, aby to dal jasne najavo zákazníkom. V roku 2017 spoločnosť Apple potvrdila, že spomalila niektoré telefóny iPhone, uviedla však, že tak urobila iba kvôli „predĺženiu životnosti“ zariadení. ...

Ako zabránim spoločnosti Apple v spomalení môjho iPhone?

Postup je nasledovný:

  1. Prejdite do Nastavení.
  2. Klepnite na „Batéria“
  3. Klepnite na položku „Zdravie batérie“
  4. Posuňte zobrazenie nadol na možnosť „Maximálny výkon“ a prepnite možnosť „Zakázať“

Vypína Apple iPhone 6?

(Apple v roku 2017 vytrhol iPhone 6 z trhu, zákazníci ho však stále mohli používať a získavať softvérové ​​aktualizácie.) Takže čo robiť? Mnoho majiteľov telefónov iPhone, ktorí teraz držia svoje zariadenia dlhšie ako predtým, má na výber z niekoľkých ďalších modelov telefónov iPhone.

Ako zistím, či je môj iPhone obmedzený?

Ak chcete zistiť, či je vaše zariadenie škrtené, prejdite na kartu Batéria a vyhľadajte tlačidlo s označením Stav batérie - klepnite na toto. Na obrazovke, ktorá sa zobrazí, vyhľadajte oblasť s názvom Peak Performance Capability.

Prečo sú telefóny iPhone časom pomalšie?

Prečo teda Apple spomaľuje iPhony? Toto starnutie batérie ovplyvňuje výkon vášho iPhone. Postupom času bude váš iPhone menej výkonný, batéria nevydrží tak dlho a nedokáže sa vyrovnať so špičkovým výkonom tak, ako tomu bolo kedysi.

Mám vypnúť špičkový výkon iPhone?

To znamená, ak sa rozhodnete vypnúť správu napájania v 11.3, riskujete, že sa váš telefón neočakávane vypne, ak batéria nedokáže zvládnuť výkonové zaťaženie. ... Aby sa zabránilo tomu, aby sa to už opakovalo, bolo použité riadenie výkonu, “uvádza Quartz. Vypnutie plynu je úplne na vás.

Čo robí Apple so starými telefónmi iPhone?

Čo je to Apple Trade In? Je to náš program výmeny a recyklácie, ktorý je dobrý pre vás aj pre planétu. Ak je vaše zariadenie na prihlásenie oprávnené na kredit, môžete vyrovnať kúpnu cenu nového. Ak nemá nárok na kredit, môžete ho bezplatne recyklovať.

Prečo sa iPhony lámu po 2 rokoch?

Zdieľať Všetky možnosti zdieľania pre: iPhony sa po roku používania začnú spomaľovať, a to je príliš skoro. Apple zámerne spomaľuje iPhony, keď starnú. ... Existuje niekoľko dobrých dôvodov, prečo to Apple robí. Lítium-iónové akumulátory sa svojou povahou časom degradujú a ukladajú si čoraz menej náboja.

Spomalí Apple zámerne staršie počítače Mac??

Apple vo všeobecnosti veci nespomaľuje zámerne. To, čo sme videli vo všetkých systémoch, je tendencia k nadúvaniu (výrazne väčšia stopa na disku, výrazne menej efektívna za behu). macOS nie je výnimkou. Pamätám si čas, keď nové vydania systému Mac OS znamenali rýchlejšie... ale odbočím.

Ako môžem požadovať svojich 25 dolárov od spoločnosti Apple?

Žiadosti je možné podať online alebo poštou. Môžete navštíviť túto webovú stránku smartphoneperformancesettlement.com, aby ste mohli uplatniť svoj nárok. Po odoslaní žiadosti si môžete zvoliť vloženie svojich 25 USD na váš bankový účet (budete musieť uviesť číslo bankového účtu a smerovacie číslo).

Bluetooth nezapne môj iPhone XR?
Prvé riešenie Vypnite a znova zapnite Bluetooth. Funguje to takto Prejdite na plochu a klepnite na Nastavenia. Vyberte Bluetooth, potom prepnite prepí...
Prepínanie zariadení Bluetooth medzi dvoma MacBookmi Pro
Môže sa Macbook Pro pripojiť k viacerým zariadeniam Bluetooth? Ako prepnem myš Bluetooth medzi počítačmi Mac? Ako vynútim vysunutie zariadenia Bluetoo...
Telefonické hovory na iPhone na slúchadlách Bluetooth nezvonia
Uistite sa, že je váš iPhone nastavený na tichý režim pomocou prepínača Ring / Silent na ľavej strane vášho iPhone. Uistite sa, že sú slúchadlá Blueto...