Model

Čo je zlé na čísle modelu môjho iPhone?

Čo je zlé na čísle modelu môjho iPhone?
  1. Čo znamená číslo modelu na iPhone?
  2. Ako zistím, aký variant má môj iPhone?
  3. Má každý iPhone iné číslo modelu?
  4. Čo je model č?
  5. Koľko je modelov iPhone?
  6. Ako zistíte, koľko GB má váš iPhone bez toho, aby ste ho zapli?
  7. Ako skontrolujem model svojho telefónu?
  8. Ako zistím, aký model je môj iPhone 12?
  9. Ako zistím sériové číslo svojho iPhonu?
  10. Ako môžem skontrolovať, či je sériové číslo môjho iPhone originálne?

Čo znamená číslo modelu na iPhone?

Číslo modelu zariadenia začína variabilným prvým písmenom predstavujúcim zdroj zariadenia (náhradné, vygravírované atď.).; Pozri nižšie). Potom nasledujú štyri znaky medzi „A“ a „Z“ alebo „0“ a „9“ (najčastejšie iba číslice).

Ako zistím, aký variant má môj iPhone?

Otvorte aplikáciu Nastavenia a prejdite na Všeobecné > O. V hornej banke záznamov uvidíte Názov modelu s telefónom iPhone XS alebo s čímkoľvek vedľa.

Má každý iPhone iné číslo modelu?

Každý iPhone má však svoje vlastné číslo modelu „A“. Na starších modeloch je číslo „A“ vytlačené na zadnej strane telefónu drobným písmom. Ale od iPhone 8 / iPhone X a neskôr v roku 2017 ho Apple už na zadnú stranu už nedával. Ak máte novší iPhone, číslo nájdete v aplikácii Nastavenia.

Čo je model č?

Aktualizované: 13/11/2018 počítačom Hope. Niekedy skrátene ako model alebo model č., číslo modelu je jedinečné číslo pridelené každému produktu vyrobenému výrobcami počítačového hardvéru. Čísla modelov umožňujú výrobcom sledovať každé hardvérové ​​zariadenie a v prípade potreby identifikovať alebo vymeniť správnu časť.

Koľko je modelov iPhone?

Existuje desať typov modelov iPhone. Pôvodný iPhone bol vydaný 29. júna 2007. Za prvý mesiac predaja (júl 2007) sa predalo 2.315 miliónov kusov.

Ako zistíte, koľko GB má váš iPhone bez toho, aby ste ho zapli?

Prípadne môžete skontrolovať veľkosť úložiska svojich zariadení v nastaveniach>Všeobecné>Úložisko pre iPhone. Potom sa dostanete na stránku, ktorá ukazuje vaše využité úložisko z toho, koľko úložiska má vaše zariadenie (Napríklad môj telefón hovorí 16.1 GB využitého z 32 GB).

Ako skontrolujem model svojho telefónu?

2. Použite názov modelu v Nastaveniach

  1. Otvorte ponuku nastavení telefónu. Android 10. Klepnite na Nastavenia > O telefóne > Model Android 8.0 alebo 9.0. Klepnite na Nastavenia > Systém > O telefóne > Model Android 7.x alebo nižšie. Klepnite na Nastavenia > Informácie o telefóne / tablete > Číslo modelu.
  2. Poznačte si číslo modelu.

Ako zistím, aký model je môj iPhone 12?

Choď do nastavení > Všeobecné > O > Model

Keď už ste v tom, uvidíte číslo dielu oproti modelu. Hľadajte dve písmená pred lomkou (/), pretože to je dôležité pre zistenie krajiny pôvodu vášho iPhone.

Ako zistím sériové číslo svojho iPhonu?

Nájdite sériové číslo alebo IMEI na svojom iPhone, iPade alebo iPode...

  1. Choď do nastavení > Všeobecné a klepnite na Informácie.
  2. Vyhľadajte sériové číslo. Možno budete musieť rolovať nadol, aby ste našli IMEI / MEID a ICCID.
  3. Ak chcete tieto informácie vložiť do registračných alebo podporných formulárov spoločnosti Apple, dotknite sa čísla, ktoré chcete kopírovať, a podržte ho.

Ako môžem skontrolovať, či je sériové číslo môjho iPhone originálne?

Overte sériové číslo

Vyhľadaním sériového čísla môžete overiť, či je alebo nie je v databáze spoločnosti Apple. Vyhľadajte sériové číslo na iPhone klepnutím na „Nastavenia“, výberom možnosti „Všeobecné“ a výberom možnosti „O mne“.„Posuňte zobrazenie nadol na„ Sériové číslo “a ponechajte otvorenú obrazovku alebo si číslo zapíšte.

Bluetooth slúchadlá sa neustále odpájajú
Odpojte všetky nepotrebné pripojenia Bluetooth. ... Zaistite, aby mala vaša náhlavná súprava Bluetooth dostatok energie z batérie. Slúchadlá Bluetooth...
Ako opraviť problémy s Bluetooth v Cataline 10.15.4?
Ako opravím problém s MacOS Catalina Bluetooth? Ako môžem opraviť odpojenie Bluetooth na mojom Macbooku Pro? Ako resetujem Bluetooth na počítači Mac? ...
Ako opraviť trhaný zvuk Bluetooth vo Windows 10 Boot Camp s MacBookom Pro?
Ako opravíte trhaný zvuk Bluetooth? Prečo je Bluetooth audio trhané? Ako môžem opraviť oneskorenie Bluetooth na počítači Mac? Ako môžem opraviť onesko...