Vystavenie

Čo je dobrá aplikácia s dlhou expozíciou pre iPhone?

Čo je dobrá aplikácia s dlhou expozíciou pre iPhone?

Najlepšie aplikácie dlhej expozície do roku 2020

  1. Zastavenie uzávierky. Táto aplikácia je dokonalá, ak nechcete veci príliš komplikovať. ...
  2. Stabilizovaná nočná kamera. Táto aplikácia sa špecializuje na fotografovanie fotografií s dlhou expozíciou v noci. ...
  3. Ručná zrkadlovka. ...
  4. Kamera pre pomalú uzávierku. ...
  5. Fotoaparát + 2. ...
  6. ProCamera.

  1. Existuje dlhá aplikácia pre iPhone?
  2. Ako dosiahnem dlhú expozíciu na svojom iPhone?
  3. Existuje dlhá expozícia App?
  4. Ako na telefóne snímam dlhé expozície?
  5. Kedy by ste na iPhone mali používať dlhú expozíciu?
  6. Aká je rýchlosť uzávierky na iPhone?
  7. Ako dosiahnem dlhú expozíciu na svojom iPhone 12?
  8. Môže iPhone fotografovať hviezdy?
  9. Ako robíte dlhú expozíciu?
  10. Ako dosiahnete 30-sekundovú expozíciu na telefóne iPhone?
  11. Na čo je dobrá dlhá expozícia?
  12. Ktorý doraz umožňuje viac svetla?

Existuje dlhá aplikácia pre iPhone?

„Fotoaparát Easy Long Exposure Camera“ je aplikácia, ktorá umožňuje jednoduché snímanie fotografií s dlhou expozíciou. Môžete snímať nádherné nočné scény, ohňostroje a hviezdnu oblohu. ... Fotografie s dlhou expozíciou môžete ľahko nasnímať výberom času expozície a stlačením tlačidla snímania. Expozičný čas je možné nastaviť od 1 sekundy do 60 sekúnd.

Ako dosiahnem dlhú expozíciu na svojom iPhone?

Otvorte aplikáciu Fotky a vyhľadajte fotografiu. Prejdením prstom po ňom zobrazte efekty. Potiahnite prstom doľava, kým neuvidíte efekt Long Exposure. Klepnutím na ňu vytvoríte svoju fotografiu s dlhou expozíciou.

Existuje dlhá expozícia App?

Aplikácie pre Android

Fotoaparát s dlhou expozíciou 2 (zadarmo, nákupy v aplikácii) - fotografie s nízkym rozlíšením v bezplatnej verzii. ... Camera FV-5 Lite (bezplatná, platená verzia je k dispozícii tu) - rozsiahla aplikácia, ktorá umožňuje manuálne ovládať rôzne nastavenia fotoaparátu vrátane rýchlosti uzávierky.

Ako na telefóne snímam dlhé expozície?

  1. Krok 1 Získajte statív. Rovnako ako pri všetkých fotografiách s dlhou expozíciou, aj tu bude kľúčové zabezpečiť, aby bol váš telefón pri fotografovaní stabilný. ...
  2. Krok 2 Nainštalujte fotoaparát s dlhou expozíciou 2. ...
  3. Krok 3Zmeňte trvanie expozície. ...
  4. Krok 4 Urobte fotografie s dlhou expozíciou. ...
  5. Krok 5 Upravte nastavenia v príspevku.

Kedy by ste na iPhone mali používať dlhú expozíciu?

Dlhé expozície fungujú najlepšie, ak si vyberiete scénu, ktorá sa v nej neustále pohybuje, napríklad pohyb vody alebo hustá premávka. Pri snímaní živých fotografií teraz nemusíte používať statív. Najlepšie výsledky však dosiahnete, ak bude váš iPhone čo najstabilnejší.

Aká je rýchlosť uzávierky na iPhone?

Rýchlosť uzávierky vášho iPhonu sa pohybuje od 1/8000 s, ktorá je skutočne rýchla, do 1 / 3s, ktorá je, ako si dokážete predstaviť, pomalá, ALE v slabo osvetlených situáciách to nemusí stačiť. Aplikácia vám môže poskytnúť predĺžený rozsah času uzávierky až na celých 30 sekúnd.

Ako dosiahnem dlhú expozíciu na svojom iPhone 12?

Vytvorte dlhú expozíciu

Prejdite prstom na koniec panela efektov a zobrazí sa panel Long Exposure. Klepnite na ňu. Bude to trvať sekundu alebo dve, ale rýchlo uvidíte, ako sa akýkoľvek pohyb vo vašom zábere rozmazal do zasneného efektu, ktorý sledujete. Potom môžete priblížiť a skontrolovať, či je stále pekná a ostrá.

Môže iPhone fotografovať hviezdy?

Metóda 2: Fotografovanie nočnej oblohy pomocou NightCap

Otvorte NightCap na svojom iPhone, klepnite na ikonu hviezdičky a vyberte Hviezdny režim. Klepnutím na slnko v dolnej časti obrazovky povolíte zosilnenie svetla, ktoré zvýši, koľko svetla dopadne na snímač vášho fotoaparátu. Pripojte svoj iPhone k statívu a zarámujte svoj záber.

Ako robíte dlhú expozíciu?

Otočte volič režimov fotoaparátu na režim manuálneho alebo žiarovkového snímania a na dosiahnutie dlhšej expozície použite nízku rýchlosť uzávierky (5 - 30 sekúnd). Čím je expozícia dlhšia, tým je voda vlhšia. Pomocou samospúšte fotoaparátu alebo uvoľnenia kábla urobte fotografiu absolútne bez rozmazania.

Ako dosiahnete 30-sekundovú expozíciu na telefóne iPhone?

Klepnutím na okrúhlu ikonu v hornej časti obrazovky vedľa blesku ju zapnete. Potom urobte fotografiu, najlepšie niečo s pohybom. - Teraz, keď máte fotku, otvorte záber v aplikácii Fotky a potiahnite prstom nahor. Teraz uvidíte štyri možnosti: úryvok videa naživo, Loop, Bounce alebo Long Exposure.

Na čo je dobrá dlhá expozícia?

Efekt dlhej expozície sa bežne používa pri fotografovaní krajiny. Hlavným dôvodom je vyhladenie vecí v pohybe, ako je voda a mraky. Niektorí to robia preto, aby ukázali pohyb, zatiaľ čo iní to majú radi kvôli zjednodušeniu scény alebo jej éterickému vzhľadu.

Ktorý doraz umožňuje viac svetla?

Čím vyššie je číslo clony f, tým menšia je clona, ​​čo znamená, že do fotoaparátu vstupuje menej svetla. Čím je číslo clonového čísla nižšie, tým je clona väčšia, tým viac svetla do fotoaparátu vstupuje. Takže, f / 1.4 znamená, že clona je úplne otvorená a do fotoaparátu vniká veľa svetla.

Ako používať mikrofón iPhone, keď je Bluetooth pripojený k reproduktoru? [duplikát]
Môžem svoj iPhone použiť ako mikrofón s reproduktorom Bluetooth? Môžete pripojiť mikrofón Bluetooth k reproduktoru Bluetooth? Ako zmením nastavenie mi...
Bezdrôtové pripojenie slúchadiel
Bezdrôtové slúchadlá fungujú pripojením alebo spárovaním so zariadením, ktoré chcete použiť, pomocou rádiového alebo infračerveného signálu. Mnoho zar...
Všetky zariadenia Bluetooth sa náhle odpojia
Prečo sa moje zariadenia Bluetooth stále odpájajú? Ako zabránim odpojeniu Bluetooth?? Prečo sa môj Samsung Bluetooth stále odpojuje? Prečo sa moje Blu...