Apple

Prečo nemôžem zmeniť e-mail s Apple ID?

Prečo nemôžem zmeniť e-mail s Apple ID?

Preto bohužiaľ v súčasnosti nie je možné zmeniť meno / primárny e-mail Apple ID z e-mailovej adresy tretej strany na e-mailovú adresu iCloud (i.e. na rovnakú e-mailovú adresu iCloudu, ktorá je už priradená k aliasu pre toto Apple ID).

  1. Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID na nový e-mail?
  2. Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID na svojom iPhone?
  3. Prečo moje Apple ID zobrazuje starú e-mailovú adresu?
  4. Ako odstránim starú e-mailovú adresu z Apple ID?

Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID na nový e-mail?

Ako už bolo spomenuté, ak máte Apple ID, ktoré používa e-mailovú adresu Apple, nemôžete ho zmeniť na adresu poskytnutú treťou stranou, napríklad Gmail alebo Outlook. Ak k vášmu účtu nie sú priradené žiadne ďalšie e-mailové adresy spoločnosti Apple, svoje Apple ID nebudete môcť vôbec zmeniť.

Prečo nemôžem zmeniť svoje Apple ID na svojom iPhone?

Odpoveď: Odpoveď: Odpoveď: Ak prejdete do nastavení > iCloud a potom vypnite funkciu Nájsť môj iPhone a zadajte heslo pre svoje nové Apple ID (stále sa bude zobrazovať vaše staré Apple ID, ale heslo pre vaše nové Apple ID bude fungovať), akonáhle bude funkcia Nájsť môj iPhone vypnutá, mali by ste mať možnosť na odstránenie starého účtu iCloud.

Prečo moje Apple ID zobrazuje starú e-mailovú adresu?

Odpoveď: Odpoveď: Ahoj Brittany, choďte na Nastavenia>iTunes & Obchody s aplikáciami a odhláste sa zo starého účtu, potom sa prihláste pomocou nového ID. Tiež v časti Nastavenia>iCloud, ak je staré ID stále prihlásené, potom odstráňte účet iCloud a znova sa prihláste pomocou nového ID.

Ako odstránim starú e-mailovú adresu z Apple ID?

Prihláste sa na stránku svojho účtu Apple ID. V časti Účet kliknite na položku Upraviť. Ak chcete odstrániť jednu zo svojich ďalších e-mailových adries, kliknite na ikonu vedľa adresy.

Ako odstrániť zariadenie Bluetooth kliknutím na „x“, keď nie je „x“?
Ako vynútim odstránenie zariadenia Bluetooth? Ako prinútim počítač Mac odstrániť zariadenie Bluetooth? Ako odstránim zariadenie zo zoznamu Bluetooth? ...
iPhone funguje na prehrávanie hudby s Bluetooth v aute, ale nefunguje pre telefonické hovory
Prečo Bluetooth v mojom aute funguje iba na hovory? Prečo nepočujem svoje telefónne hovory v aute? Ako uskutočňujem telefónne hovory cez reproduktory ...
Bluetooth slúchadlá sa neustále odpájajú
Odpojte všetky nepotrebné pripojenia Bluetooth. ... Zaistite, aby mala vaša náhlavná súprava Bluetooth dostatok energie z batérie. Slúchadlá Bluetooth...