Facetime

Prečo Facetime nezvoní, keď mi niekto zavolá?

Prečo Facetime nezvoní, keď mi niekto zavolá?

4 odpovede. Prejdite na „Nastavenia“, potom na „Nerušiť“ a uistite sa, že je nastavený tak, aby umožňoval všetky hovory z FaceTime. Prejdite na „Nastavenia“, potom na „Zvuky“ a uistite sa, že máte nastavené vyzváňacie tóny pre hovory / FaceTime.

  1. Prečo FaceTime nefunguje pre jednu osobu?
  2. Prečo nepočujem druhú osobu na FaceTime, keď hovorím?
  3. Prečo môj FaceTime nemá zvuk?
  4. Prečo môj iPad FaceTime nezvoní?
  5. Prečo môžem prijímať hovory FaceTime, ale nie uskutočňovať ich?
  6. Čo je FaceTime nedostupné?
  7. Ako zistím, či som blokovaný na FaceTime?
  8. Môže osoba na FaceTime počuť moje videá?
  9. Ako zapnem zvuk svojho FaceTime?
  10. Čo robíte, keď vás niekto na FaceTime nepočuje?
  11. Prečo môj telefón zrazu nepočuje žiadny zvuk?

Prečo FaceTime nefunguje pre jednu osobu?

Prečo FaceTime nefunguje iba s jednou osobou? Druhá osoba nemusí mať zapnutý FaceTime alebo môže mať softvérový problém so zariadením iPhone alebo so sieťou, ku ktorej sa pokúša pripojiť. Ak si nie ste istí, skúste zavolať FaceTime s niekým iným.

Prečo nepočujem druhú osobu na FaceTime, keď hovorím?

Je to vedľajší účinok algoritmu na potlačenie šumu. Telefón musí pri počúvaní cez mikrofón prehrávať zvuk cez reproduktor. Takže keď sa váš hlas prehráva na telefóne vášho priateľa, jeho mikrofón tento zvuk zruší a to môže niekedy viesť k čiastočnému zablokovaniu jeho hlasu.

Prečo môj FaceTime nemá zvuk?

Skontrolujte, či nie je prepínač stlmenia zapnutý (vyzerá to ako zvonček medzi „Nerušiť“ a „Zámok orientácie“. Ak je zvonček biely v červenom kruhu, stlmenie zvuku je zapnuté, klepnutím na neho ho zmeníte na čierny zvonček so šedým pozadím. Tiež stlačte tlačidlo zvýšenia hlasitosti, aby ste sa uistili, že hlasitosť nie je úplne znížená.

Prečo môj iPad FaceTime nezvoní?

V časti Nastavenia > FaceTime > Oznámenia > Znie to, že ak ste tam nastavili konkrétny tón, skúste ho zmeniť na predvolený a uvidíte, či sa problém vyrieši.

Prečo môžem prijímať hovory FaceTime, ale nie uskutočňovať ich?

Ak nemôžete uskutočňovať ani prijímať hovory FaceTime Uistite sa, že má vaše zariadenie Wi-Fi pripojenie na internet alebo mobilné dátové pripojenie. Ak sa snažíte používať FaceTime cez mobil, uistite sa, že je pre FaceTime zapnuté Použiť mobilné dáta.

Čo je FaceTime nedostupné?

Ak osoba odmietne hovor, na obrazovke sa môže zobraziť text „Nie je k dispozícii“. Ak osoba, ktorej voláte, odmietne váš hovor, upozorní vás, že nie je k dispozícii, akonáhle odmietne hovor stlačením tlačidla.

Ako zistím, či som blokovaný na FaceTime?

Takže... inými slovami, jediný spôsob, ako zistiť, či vás niekto zablokoval, je pokúsiť sa im zistiť alebo zavolať. Všetky ikony sa na ich karte kontaktov stále rozsvietia, aj keď vás mohli zablokovať. Ak im zavoláte a neodpovedajú, mohlo by to znamenať, že ste zablokovaní.

Môže osoba na FaceTime počuť moje videá?

Ak sledujete video na rovnakom zariadení, pomocou ktorého ste im zavolali, nebude počuť zvuk, ktorý prehráte z videa. Ak sledujete video a voláte niekomu na samostatných zariadeniach, bude vás a vaše video počuť, pokiaľ bude nastavená dostatočne hlasná hlasitosť.

Ako zapnem zvuk svojho FaceTime?

Keď máte hovor a stíšite zvuk:

  1. uistite sa, že ste na obrazovke, ktorá zobrazuje tlačidlá stlmenia / pridania hovoru / času / kontaktov (odteraz to budem nazývať „stlmenie obrazovky“)
  2. kliknite na horné tlačidlo, ktoré vypne a uzamkne telefón.
  3. keď potrebujete zapnúť zvuk, môžete kliknúť na tlačidlo zapnutia / vypnutia alebo na domovskú stránku a potiahnutím prstom doprava.

Čo robíte, keď vás niekto na FaceTime nepočuje?

Ak vás ľudia nemôžu počuť na telefóne alebo cez hovory FaceTime

  1. Otvorte aplikáciu Hlasové poznámky.
  2. Klepnite na tlačidlo Nahrať, hovorte v dolnej časti telefónu a potom zastavte nahrávanie.
  3. Pri prehrávaní poznámky by ste mali zreteľne počuť svoj hlas.
  4. Ak nepočujete zreteľne svoj hlas, kontaktujte podporu spoločnosti Apple.

Prečo môj telefón zrazu nepočuje žiadny zvuk?

Reštartujte telefón: Riešením mnohých problémov môže byť jednoduchý reštart. Vyčistite konektor pre slúchadlá: Ak máte tento problém iba vtedy, keď sú pripojené slúchadlá, skúste vyčistiť konektor. Vyskúšajte tiež iný pár slúchadiel, pretože problém by mohli spôsobovať oni.

Náhlavné súpravy Bluetooth sa krátko pripoja k iPhone, ale potom sa odpoja
Prečo sa môj iPhone stále odpojuje od mojich Bluetooth slúchadiel? Prečo sa moja náhlavná súprava Bluetooth stále odpojuje? Prečo sa moje zariadenie B...
Bluetooth slúchadlá sa neustále odpájajú
Odpojte všetky nepotrebné pripojenia Bluetooth. ... Zaistite, aby mala vaša náhlavná súprava Bluetooth dostatok energie z batérie. Slúchadlá Bluetooth...
Bluetooth a wifi prestali fungovať
Ak Wi-Fi a Bluetooth majú stále problémy, prejdite na Nastavenia > Všeobecné > Resetovať > Obnovte nastavenia siete. Týmto sa resetujú siete ...