Aktívny

Nasadzujte softvér na počítačoch Mac pripojených k službe Active Directory?

Nasadzujte softvér na počítačoch Mac pripojených k službe Active Directory?
  1. Ako integrujem Mac do služby Active Directory?
  2. Môže služba Active Directory pracovať s počítačom Mac?
  3. Ako nasadím program pomocou služby Active Directory?
  4. Má Mac niečo ako Active Directory?
  5. Aká je verzia Active Directory od spoločnosti Apple?
  6. Čo je to Active Directory v systéme Mac?
  7. Ako nájdem službu Active Directory v systéme Mac?
  8. Môžete sa pripojiť k počítaču Mac k Azure AD?
  9. Ako môžem synchronizovať svoje heslo pre Mac s adresárom Active Directory??
  10. Ako nasadíte softvér?
  11. Môžete nasadiť? .exe v GPO?
  12. Ako nasadím program pomocou skupinovej politiky?

Ako integrujem Mac do služby Active Directory?

Krok 1: Pripojte OS X k doméne Windows

  1. Prihláste sa do počítača Mac ako správca.
  2. Otvorte „Predvoľby systému“ a vyberte „Používatelia & Skupiny
  3. Vyberte ponuku „Možnosti prihlásenia“ na bočnom paneli a použite tlačidlo „Pripojiť sa“.
  4. Zadajte úplný názov domény viazanej domény AD.
  5. Budú potrebné poverenia na úrovni domény AD.

Môže služba Active Directory pracovať s počítačom Mac?

Pomocou konektora Active Directory (na table Služby v nástroji Directory Utility) môžete nakonfigurovať počítač Mac na prístup k základným informáciám o používateľských kontách v doméne Active Directory servera so systémom Windows 2000 alebo novším.

Ako nasadím program pomocou služby Active Directory?

Spustite modul snap-in Používatelia a počítače služby Active Directory kliknutím na tlačidlo Štart, ukážkou na Nástroje na správu a kliknutím na položku Používatelia a počítače služby Active Directory. V strome konzoly kliknite pravým tlačidlom myši na svoju doménu a potom kliknite na položku Vlastnosti. Kliknite na kartu Zásady skupiny, vyberte požadovanú zásadu a potom kliknite na tlačidlo Upraviť.

Má Mac niečo ako Active Directory?

Môžete úplne pridať počítače Mac do služby Active Directory; je to vlastne dosť ľahké. Najskôr sa uistite, či váš Mac obsahuje verziu systému Mac OS X 10.6 je čo najaktuálnejší. Spoločnosť Apple neustále pridáva malé vylepšenia svojej podpory služby Active Directory bez toho, aby ich konkrétne spomenula.

Aká je verzia Active Directory od spoločnosti Apple?

Apple Open Directory je implementácia modelu adresárovej služby LDAP od spoločnosti Apple Inc. Adresárová služba je softvér, ktorý ukladá a organizuje informácie o používateľoch počítačovej siete a sieťových prostriedkoch a ktorý umožňuje správcom siete spravovať prístup používateľov k prostriedkom.

Čo je to Active Directory v systéme Mac?

Používanie systému Mac s adresárom Active Directory

Active Directory (AD) je jedným z kľúčových nástrojov, ktoré IT tímy používajú na organizáciu podnikových sieťových infraštruktúr. Patria sem všetky ich aktíva a používatelia. Pomáha spravovať domény, identity, skupiny používateľov a chránený obsah používateľských účtov.

Ako nájdem službu Active Directory v systéme Mac?

Do poľa Doména služby Active Directory zadajte doménu služby Active Directory. Do poľa ID počítača zadajte názov počítačového objektu služby Active Directory, ktorý sa má použiť pre tento počítač so systémom Mac OS X.

Môžete sa pripojiť k počítaču Mac k Azure AD?

Môžete sa teda pripojiť k počítačom Mac k doméne Azure AD? Technicky áno, ale nejde o priamy proces. Ale s JumpCloud sa môžete pripojiť k systémom Mac a viac k takmer všetkým zdrojom, ku ktorým môže koncový používateľ potrebovať prístup.

Ako môžem synchronizovať svoje heslo pre Mac s adresárom Active Directory??

Ak chcete zmeniť heslo svojho mobilného účtu AD v systéme Mac, musíte dať Active Directory STARÉ heslo. Môžete to urobiť iba pomocou systémových predvolieb > Používatelia & Skupiny > „Zmeniť heslo“ alebo dscl. Ako vidíte vyššie, rozhranie nemá políčko pre staré heslo.

Ako nasadíte softvér?

Spustite sprievodcu nasadením

  1. V konzole Configuration Manager prejdite do pracovného priestoru Softvérová knižnica, rozbaľte položku Správa aplikácií a vyberte uzol Aplikácie alebo Skupiny aplikácií.
  2. Vyberte aplikáciu alebo skupinu aplikácií zo zoznamu, ktorú chcete nasadiť. Na páse s nástrojmi vyberte možnosť Nasadiť.

Môžete nasadiť? .exe v GPO?

Aby ste mohli používať vstavané zásady skupiny „Inštalácia softvéru“, musíte mať pripravený balíček MSI na nasadenie. Súbory EXE nemožno nasadiť pomocou inštalácie softvéru.

Ako nasadím program pomocou skupinovej politiky?

Kliknite na tlačidlo Štart a prejdite na ovládací panel. Dvakrát kliknite na applet Pridať alebo odstrániť programy a vyberte možnosť Pridať nové programy. V zozname Pridať programy z vašej siete vyberte program, ktorý ste zverejnili. Na inštaláciu balíka použite tlačidlo Pridať.

V mojom MacBooku Pro sa nedá zapnúť Bluetooth
Ako resetovať Bluetooth modul vášho Macu Podržte stlačené klávesy Shift + Option (Alt) na klávesnici vášho Macu a kliknite na symbol Bluetooth v pravo...
Ako získať prístup k protokolu Bluetooth môjho iPhone a nájsť posledné známe pripojenie slúchadiel?
Ako vidím minulé pripojenia Bluetooth? Ako skontrolujete denník aktivít na iPhone? Ako môžem spravovať zariadenia Bluetooth na svojom iPhone?? Ako môž...
Ako sa odpojiť od záhadného Bluetooth, ktoré nasáva môj zvuk?
Ako odstránim neznáme zariadenie z Bluetooth? Ako vynútim odpojenie Bluetooth? Ako odpojím zariadenia od Bluetooth? Ako zastavím neoprávnený prístup k...