Aktualizácia

Aplikácia YouTube sa na iPade 3 neaktualizuje

Aplikácia YouTube sa na iPade 3 neaktualizuje
  1. Prečo nemôžem aktualizovať svoju aplikáciu YouTube na svojom iPade?
  2. Je YouTube kompatibilný s iPadom 3?
  3. Prečo nemôžem aktualizovať svoj iPad 3?
  4. Prečo YouTube nefunguje na mojom iPade?
  5. Ako aktualizujete starý iPad?
  6. Ako stiahnem nové aplikácie na starý iPad?
  7. Ako aktualizujete YouTube, keď nefunguje?
  8. Ako si stiahnem Netflix na iPad 3?
  9. Prečo môj iPad tvrdí, že nie je kompatibilný?

Prečo nemôžem aktualizovať svoju aplikáciu YouTube na svojom iPade?

Ak aplikácia YouTube vyžaduje iOS 10 alebo novší, nemôžete ju aktualizovať. Jediným spôsobom, ako to napraviť, je kúpiť si novšie zariadenie.

Je YouTube kompatibilný s iPadom 3?

Odpoveď: Odpoveď: Aplikáciu Youtube je možné nainštalovať iba na iPady s nainštalovaným systémom iOS11 alebo novším. Chyba, ktorú vidíte, naznačuje, že váš iPad je príliš starý na to, aby podporoval iOS11, alebo že váš iPad vyžaduje aktualizáciu (ak je k dispozícii).

Prečo nemôžem aktualizovať svoj iPad 3?

Ak stále nemôžete nainštalovať najnovšiu verziu systému iOS alebo iPadOS, skúste aktualizáciu stiahnuť znova: Prejdite do Nastavení > Všeobecné > [Názov zariadenia] Úložisko. ... Klepnite na aktualizáciu a potom na Odstrániť aktualizáciu. Choď do nastavení > Všeobecné > Aktualizácia softvéru a stiahnite si najnovšiu aktualizáciu.

Prečo YouTube nefunguje na mojom iPade?

Vo väčšine prípadov je zlé pripojenie k sieti príčinou problému „YouTube sa nebude hrať na iPhone / iPad“. Môžete jednoducho vypnúť pripojenie k sieti WiFi a potom ho znova zapnúť alebo obnoviť sieťové nastavenia v zariadení so systémom iOS tak, že prejdete do ponuky Nastavenia > Všeobecné > Obnovte nastavenia a kliknite na položku Obnoviť nastavenia siete.

Ako aktualizujete starý iPad?

Ako aktualizovať starý iPad

  1. Zálohujte si iPad. Uistite sa, že je váš iPad pripojený k WiFi, a potom choďte do Nastavenia > Apple ID [vaše meno] > iCloud alebo Nastavenia > iCloud. ...
  2. Skontrolujte a nainštalujte najnovší softvér. Najnovší softvér vyhľadáte v Nastaveniach > Všeobecné > Aktualizácia softvéru. ...
  3. Zálohujte si iPad. ...
  4. Skontrolujte a nainštalujte najnovší softvér.

Ako stiahnem nové aplikácie na starý iPad?

Na starom iPhone / iPade prejdite do Nastavení -> Uložiť -> nastavte Aplikácie na Vypnuté . Choďte do počítača (nezáleží na tom, či je to počítač PC alebo Mac) a otvorte aplikáciu iTunes. Potom choďte do obchodu iTunes a stiahnite si všetky aplikácie, ktoré chcete mať na svojom iPade / iPhone.

Ako aktualizujete YouTube, keď nefunguje?

Krok 1: Otvorte aplikáciu Obchod Google Play. Krok 2: Klepnite na „Moje aplikácie & hry.“Krok 3: Ak je k dispozícii aktualizácia, klepnite na tlačidlo„ Aktualizovať “vedľa aplikácie YouTube.

Ako si stiahnem Netflix na iPad 3?

Otvorte iTunes a z rozbaľovacej ponuky vyberte možnosť Aplikácie. Kliknite na tlačidlo App Store a vyhľadajte Netflix. Uistite sa, že ste sa prihlásili do rovnakého účtu Apple ID, aký používate vo svojom iPade, a potom si do počítača stiahnite aplikáciu Netflix.

Prečo môj iPad tvrdí, že nie je kompatibilný?

Všetci sme sa už stretli s nekompatibilnými aplikáciami. Spravidla sa to stane, keď na vašom iPhone, iPad alebo iPod touch nie je spustený najnovší operačný softvér, takže aplikácie už na to nie sú určené. Bez aktualizácie zariadenia - čo nie je vždy možné - to vyzerá, že si nemôžete stiahnuť žiadne nové aplikácie.

Ako odstrániť „Cycle Tracking“ z mojich hodiniek Apple?
Ako skryť aplikáciu Sledovanie cyklu Stlačením tlačidla Digital Crown zobrazíte domovskú obrazovku. Dotknite sa aplikácie Cycle Tracking a podržte ju,...
V mojom MacBooku Pro sa nedá zapnúť Bluetooth
Ako resetovať Bluetooth modul vášho Macu Podržte stlačené klávesy Shift + Option (Alt) na klávesnici vášho Macu a kliknite na symbol Bluetooth v pravo...
Bluetooth Bluetooth v Macu sa nepripojí pri otváraní z režimu spánku
Ak kliknutie myšou alebo stlačenie klávesu neprebudí počítač, možno budete musieť povoliť bezdrôtovým zariadeniam zobudiť počítač Vyberte ponuku Apple...